Νεκρή μητέρα δύο παιδιών σε τροχαίο στο Βόλο

2042398Τραγικό θανατηφόρο δυστύχημα έγινε λίγο πριν τις πέντε το απόγευμα της Τετάρτης, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε γυναίκα και στο οποίο επέβαιναν τα δύο ανήλικα παιδιά της, εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε χωράφι, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Ο ατύχημα έγινε καθώς το αυτοκίνητο κατευθυνόταν από Βελεστίνο προς Κοκκίνα, στο Δήμο Ρήγα Φεραίου και, κάτω από άγνωστες συνθήκες βγήκε από το δρόμο και κατέληξε σε χωράφι.

Περαστικοί που αντιλήφθησαν τι έγινε ενημέρωσαν την Αστυνομία και αστυνομικοί του Α.Τ. Βελεστίνου έψαχναν για να εντοπίσουν το αυτοκίνητο που βγήκες από την πορεία του.

Τελικά το αυτοκίνητο με τους τρεις επιβαίνοντες, εντοπίστηκε μετά από έρευνα αρκετής ώρας, ενημερώθηκε το Κέντρο Υγείας Βελεστίνου που έστειλε ασθενοφόρο στο σημείο, για να παραλάβει την βαρύτατα τραυματισμένη μητέρα και τα δυό της παιδιά. 9 χρονών το αγόρι και 12 το κορίτσι.

Η άτυχη γυναίκα, δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματά της, ενώ τα παιδιά, που έφεραν μώλωπες, είναι καλά στην υγεία τους και μεταφέρθηκαν προληπτικά στο Νοσοκομείο για εξετάσεις.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η άτυχη γυναίκα είναι δημότης Ναυπλίου και βρισκόταν στην περιοχή για διακοπές.

ΠΗΓΗ: magnesianews.gr