Νταλακούρας: «Δύσκολο να αντιδράσουμε σε τέτοιο τερέν» – Ίβιτς: «Προσαρμοστήκαμε και πήραμε το αποτέλεσμα»

%ce%b4%ce%b9%ce%bb%ce%bf%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%83

Ο Παναιτωλικός στάθηκε αρκετά καλά απέναντι στον Π.Α.Ο.Κ. στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο πλήρωσε κάποιες στιγμιαίες ατυχίες του στην επανάληψη, σύμφωνα με τον συνεργάτη του Γιάννη Ματζουράκη, Γιάννη Ντακαλούρα.

«Νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας ήταν καλή, θεωρώ ότι στο μεγαλύτερο διάστημα είχαμε τον έλεγχο και κάποιες καλές στιγμές για γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο μείναμε πίσω στο σκορ, από κάποιες στιγμιαίες ατυχίες και σε τέτοιο τερέν, όταν μείνεις πίσω, είναι δύσκολο να το γυρίσεις. Θέλαμε να κάνουμε κάτι καλό, αλλά ήρθε έτσι το ματς και ηττηθήκαμε.

Είμαστε ομάδα, παίζουμε παντού με τον ίδιο τρόπο και διεκδικούμε ό,τι είναι καλύτερο για τον Παναιτωλικό. Σχετικά με τα μεταγραφικά, υπάρχουν κάποιες σκέψεις μέσα στις επόμενες ημέρες και νομίζω ότι μπορείτε να περιμένετε να γίνουν σύντομα κάποια καλά πράγματα», ανέφερε ο κ. Νταλακούρα στην κάμερα του Cosmote TV μετά τη λήξη της αποψινής αναμέτρησης.

 

Ικανοποιημένος από τη νίκη-μισή πρόκριση του Π.Α.Ο.Κ. στο Αγρίνιο δήλωσε ο Βλάνταν Ίβιτς ο οποίος τόνισε ότι η ομάδα του κατάφερε να προσαρμοστεί στις δύσκολες συνθήκες.

Αναλυτικά, η τοποθέτηση του Βλάνταν Ίβιτς μετά το τέλος του αγώνα στο Αγρίνιο και τη νίκη επί του Παναιτωλικού για το Κύπελλο Ελλάδας: «Ξέραμε από αρχή ότι σε ένα τέτοιο γήπεδο δεν θα μπορούσαμε να παίξουμε όπως θέλουμε, θα έπρεπε να προσαρμοστούμε και το κάναμε πολύ καλά. Παίξαμε τελείως διαφορετικά, πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε και συνεχίζουμε».

sdna.gr