Ξεμπέρδεψε ο Παναιτωλικός

Ξεμπέρδεψε ο Παναιτωλικός!Είχε να πάρει «διπλό» από τον Αύγουστο και το πήρε την κατάλληλη στιγμή! Με γκολ του Βιγιαφάνιες στο 12’, ο Παναιτωλικός πέρασε από τη Βέροια (0-1), ξεμπερδεύοντας οριστικά με την υπόθεση παραμονής!Μόνο αν… αυτοκτονήσει, πια, θα πέσει κατηγορία ο Παναιτωλικός!

Η εξαιρετική ομάδα του Γιάννη Μαντζουράκη, που έχει χάσει ΜΟΝΟ από Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ από τότε που ανέλαβε, αρχές Οκτώβρη, πήρε σπουδαίο «διπλό» (0-1) στην έδρα της Βέροιας με γκολ του Βιγιαφάνιες στο 12’, έφτασε τους 23 βαθμούς και άφησε τη «βασίλισσα του βορρά» με το άγχος, καθώς έμεινε στους 19, έξι πάνω από τον Πανθρακικό.

Εξαιρετικοί οι Αγρινιώτες, έκλεισαν όλους τους χώρους -μετά το τέρμα του Αργεντινού- προς την εστία του Κυριακίδη, ο οποίος, όποτε χρειάστηκε, ήταν και πάλι εκεί!

Από την άλλη μεριά, η Βέροια, τις τύχες της οποίας αναλαμβάνει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, όπως μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FM 94,6, πίεσε, αλλά είχε πρόβλημα στην τελική προσπάθεια και δεν μπόρεσε για άλλη μία φορά φέτος να εκμεταλλευτεί την έδρα της (μόλις μία νίκη εκεί).