Ξηλώνουν τις παιδικές χαρές από τις παραλίες της Ναυπάκτου

Ξεκίνησε σήμερα το πρωί το ξήλωμα  των παιδικών χαρών στις παραλίες Ψανής και Γριμπόβου, από το οποίο για την ώρα θα εξαιρεθούν δύο ομάδες οργάνων, αυτού που βρίσκεται κάτω από το 1ο Γυμνάσιο- Λύκειο και αυτού που βρίσκεται στο ΚΕΠ αντίστοιχα. Όπως αποφάσισε ομόφωνα σε πρόσφατη συνεδρίασή του το δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, η εξέλιξη αυτή είναι μονόδρομος  καθώς δεν υπάρχει περίπτωση τα συγκεκριμένα όργανα να πάρουν την απαραίτητη πιστοποίηση.

Όσον αφορά τις δύο που θα παραμείνουν, όπως δήλωσε στην τηλεόραση του Lepanto ο πρόεδρος του Ταμείου Αντώνης Φράγκος,  θα γίνει η προσπάθεια να λάβουν την πιστοποίηση η οποία απαιτείται, κάτι που όμως, δεν είναι και το πιο εύκολο εγχείρημα. Κι αυτό γιατί η προγραμματική σύμβαση που είχε υπογράψει κατά το παρελθόν το Ταμείο με το δήμο Ναυπακτίας για το θέμα τελικά ακυρώθηκε, και πλέον ο αγώνας δρόμου αναζητεί άλλου είδους λύση, με το βλέμμα πάντα και στα χρονικά περιθώρια που ορίζει το αρμόδιο υπουργείο.

Δυσαρεστημένος με την εξέλιξη εμφανίστηκε ο δημοτικός σύμβουλος Ντίνος Τσουκαλάς, σημειώνοντας πως κατά τους μήνες του καλοκαιριού τα συγκεκριμένα σημεία αποτελούσαν σημείο αναφοράς για δεκάδες μικρά παιδιά. Παράλληλα, τόνισε πως το Λιμενικό Ταμείο θα πρέπει να προχωρήσει άμεσα τις διαδικασίες ώστε οι δύο τουλάχιστον ομάδες παιδιών χαρών να διασωθούν.

lepantortv.gr