Οι ανακοινώσεις της αστυνομίας για την υπόθεση της μικρής Άννυ. Φρικιαστικές λεπτομέρειες (βίντεο)

Άννυ: 8-9 Απριλίου η δολοφονία του παιδιού από τον 27χρονο πατέρα της - Αδύνατο να βρεθεί η σορός του παιδιού

Σε πλήρη εξέλιξη οι ανακοινώσεις της αστυνομίας για την υπόθεση της δολοφονίας της μικρής Άννυ από τον ίδιο τον πατέρα της. Ένα έγκλημα που παρόμοιό του δεν έχει ζήσει η ελληνική κοινωνία. Ένας πατέρας, ένας 27χρονος άνδρας, από ζήλια για τη σχέση της εν διαστάσει συντρόφου του με έναν Γερμανό, σκότωσε το 4χρονο αγγελούδι τους.

Ο δράστης του φρικιαστικού εγκλήματος δεν παραδέχεται ακόμη ότι σκότωσε το παιδί, αλλά υποστήριζει πως το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής ξύπνησε, αφού είχε κάνει χρήση ναρκωτικών, και βρήκε το παιδί νεκρό δίπλα του, μέσα σε λίμνη αίματος. Μετά όμως αποφάσισε να κάνει τα πάντα για να εξαφανίσει το κορμάκι του και ό,τι άλλο θα τον ενοχοποιούσε.

Και όχι μόνο σκότωσε το παιδί, αλλά έκανε τα πάντα για να εξαφανίσει το άψυχο κορμάκι του. Και ό,τι έκανε, το έκανε σε ήρεμη κατάσταση. “Ο τρόπος με τον οποίο εξαφάνισε το πτώμα του παιδιού ήταν τόσο ιδιαίτερος, που το μετέφερε σε κάποια σημεία πως ήταν ανθρώπινο μέλος” είπε ο ταξίαρχος της αστυνομίας που έκανε τις ανακοινώσεις για την ανατριχιαστική υπόθεση, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τις πληροφορίες πως ο κατηγορούμενος τεμάχισε το άψυχο κορμάκι της Άννυ και στη συνέχεια το μαγείρεψε με τέτοιο τρόπο ώστε δεν μπορούσε κανείς να καταλάβει ότι επρόκειτο για ανθρώπινα μέλη.
Η αστυνομία εκτιμά πως είναι αδύνατο να βρεθεί η σορός του παιδιού.

Αρνητική ήταν η απάντηση του εκπρσοώπου της αστυνομίας στην ερώτηση αν ο δράστης πέταξε μέλη του παιδιού στην αποχέτευση, αλλά επιβεβαίωσε ότι “με ειδικά μέσα καθάρισε σιφόνια και σωλωνώσεις”, τα οποία είχε προσπαθήσει να αλλάξει αλλά δεν πρόλαβε.

Η αστυνομία βρήκε αίμα και DNA της μικρής στο διαμέρισμα της Μιχαήλ Βόδα, σε κινητά αντικείμενα του σπιτιού αλλά και σε χώρους του υπόγειου διαμερίσματος όπου έμενε το παιδί με τον πατέρα του λίγο αφού η γιαγιά του, η μητέρα του δράστη, το είχε εμπιστευτεί στον γιο της. Εκείνο το διάστημα, η μητέρα της Άννυ ήταν στη Γερμανία.
Αίμα και γενετικό υλικό της 4χρονης βρέθηκε σε παπλώματα, σε διάφορα άλλα κινητά αντικείμενα, σε αντικείμενα της κουζίνας και σε μαχαίρι, στο οποίο βρέθηκε και DNA του δράστη.

Εκτίμηση της αστυνομίας είναι πως κίνητρο για το ειδεχθές έγκλημα ήταν η ζήλια του 27χρονου για το γεγονός πως η εν διαστάσει σύζυγός του είχε έναν φίλο στη Γερμανία, ο οποίος έδινε χρήματα στην 25χρονη και επειδή εκείνη περνούσε καλά μαζί του, για να την εκδικηθεί, σκότωσε το παιδί.

Αφού σκότωσε, διαμέλισε, μαγείρεψε και πέταξε το σώμα του παιδιού στα σκουπίδια, ο 27χρονος φρόντισε να ξεφορτωθεί και κάθε αντικείμενο που είχε σχέση με την Άννυ, γι’ αυτό πούλησε την κούνια, το καροτσάκι του παιδιού, ακόμη και τα κουκλάκια του!
Η αστυνομία βρήκε ποιος αγόρασε τα αντικείμενα αυτά, ένας Ρουμάνος εργαζόμενος σε μαγαζί της περιοχής και πήρε τη σχετική κατάθεση.

Σύμφωνα με την αστυνομία, επίσης, δεν υπάρχουν ενδείξεις πως η 25χρονη μητέρα του κοριτσιού γνώριζε πως ο 27χρονος σύντροφός της είχε δολοφονήσει το παιδί τους.

newsit.gr