Οι διεργασίες στο Αγρίνιο για το κόμμα Λαφαζάνη.Επαφές με πιθανούς υποψηφίους

 

Με το κινητό διαρκώς στο αυτί ,βρίσκονται από το πρωί και μετά τη λήξη της ψηφοφορίας στη Βουλή για το τρίτο μνημόνιο ,πολλά στελέχη της Αριστερής Πλατφόρμας στο Αγρίνιο που παίρνουν μέρος στις διεργασίες για τη δημιουργία νέου πολιτικού φορέα με επικεφαλής τον Παναγιώτη Λαφαζάνη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniotimes.gr είναι πολλά τα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που συμμετέχουν μάλιστα και σε θεσμικά όργανα του κόμματος που θα ακολουθήσουν τον Παναγιώτη Λαφαζάνη ενώ μιλούν με οργή αλλά και ειρωνία για τον Αλέξη Τσίπρα για την επιλογή του δρόμου του μνημονίου .
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οργανώνεται Πανελλαδική Συνδιάσκεψη των στελεχών της Αριστερής Πλατφόρμας,το επόμενο Σαββατοκύριακο ή μετά τη λήξη της διαδικασίας στη Βουλή για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης .
Μάλιστα έγιναν και τα πρώτα τηλεφώνα σε στελέχη (άνδρες και γυναίκες)για την πιθανή κάθοδο τους στις εκλογές με το κόμμα Λαφάζανη που όλα δείχνουν ότι είναι θέμα ημερών η επίσημη ανακοίνωση του.
Να σημειωθεί ότι τόσο το Αγρίνιο ,όσο και η Αιτωλοακαρνανία αποτελεί προνομιακή περιοχή για τον κ.Λαφαζάνη όπου σε επίπεδο στελεχών έχει αρκετά μεγάλη απήχηση.