«Οι Ηλίθιοι»: Εξαιρετική η παράσταση για την ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου

Εμφάνιση PB010823.JPG

 

Μια εξαιρετική παράσταση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 01/11/2015 στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου με διοργανωτές την ΕΛΕΠΑΠ και την Θεατρική Ομάδα του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Αιτωλικού στην εξαιρετική κωμωδία του Νηλ Σάιμον «Οι Ηλίθιοι» σε σκηνοθεσία Διονυσίας Ολιβώτου.

Η θεατρική ομάδα του Αιτωλικού για τρίτη φορά ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της ΕΛΕΠΑΠ και πρόσφερε στο κοινό που παρακολούθησε την παράσταση άφθονο γέλιο.

Την παράσταση τίμησε με την παρουσία της η Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλ/νίας κα Χριστίνα Σταρακά η οποία συνεχάρει την Ομάδα του Αιτωλικού και προσέφερε σε όλους τους συντελεστές λουλούδια.

Η ΕΛΕΠΑΠ ευχαριστεί θερμά όλους τους φίλους που βρέθηκαν κοντά της για την ενίσχυση του έργου της. Ευχαριστεί τον Δήμο Αγρινίου, τον καλλιτεχνικό Δ/ντή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου κύριο Νικόλαο Καραγιώργο, τους τεχνικούς του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. κ. Βελτσίστα και κ. Παπαδάκη.

Επίσης, τη θεατρική ομάδα του Αιτωλικού που είναι αρωγός σε κάθε μας κάλεσμα, το ανθοπωλείο του Χρ. Πιστιόλη, τον κ. Δ. Δάσιο – Επιγραφές STABA, τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΧΕΛΩΟ ΤV, τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.