Οι νέες φανέλες του Παναθηναϊκού! (εικόνες)

200003

Νέα εποχή, νέα φανέλα! Ο Παναθηναϊκός σε συνεργασία με την Puma παρουσίασε τις εμφανίσεις της επόμενης σεζόν. Σε ρόλο μοντέλου οι Μπεργκ, Ζέκα (μπλε με μαύρο η εκτός έδρας εμφάνιση), Νίνης.

Παρουσιάστηκαν και επίσημα οι νέες φανέλες του Παναθηναϊκού -σε συνεργασία με την Puma- για τη σεζόν 2015-16, με τους Μάρκους Μπεργκ, Κάρλος Ζέκα και Σωτήρη Νίνη να αναλαμβάνουν το ρόλο των μοντέλων!

inner

Ο Σουηδός λοιπόν πόζαρε με την πρώτη εμφάνιση (που είναι αλήθεια πως άρεσε στον κόσμο). Κλασική πράσινη -όπως και το σορτσάκι- με λευκό V και λευκή ρίγα στους ώμους, ενώ στην ίδια απόχρωση και τα σήματα ομάδας-εταιρίας.

inner

Η… έκπληξη ήρθε απ’ την δεύτερη, εκτός έδρας εμφάνιση, την οποία «αποκάλυψε» ο Ζέκα. Αυτή λοιπόν έχει έντονο μπλε χρώμα που συνδυάζεται με μαύρο, ενώ το μανίκι έχει πράσινη νότα. Το σήμα του τριφυλλιού και της Puma σε λευκό φόντο, ενώ το σορτσάκι μαύρο. Αν μη τι άλλο κάτι εντελώς διαφορετικό και ασυνήθιστο για τα δεδομένα των πρασίνων.

inner

Την τρίτη εμφάνιση παρουσίασε ο Σωτήρης Νίνης. Λευκή -όπως και το σορτσάκι- με πράσινη ρίγα στον ώμο και το σήμα του Παναθηναϊκού στο ίδιο χρώμα.

inner

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν οι παίκτες του τριφυλλιού, όπως φυσικά τα διοικητικά στελέχη και το προπονητικό τιμ. Ο Γιάννης Αλαφούζος μάλιστα χαρακτήρισε «καταπληκτική» τη νέα φανέλα.

inner

Η πρώτη φανέλα

inner

Η δεύτερη εκτός έδρας

inner

inner

inner

inner

inner

sport-fm.gr