Οι νταβατζήδες της Πάτρας- Οι εκδιδόμενες κοπέλες σπάνε την ομερτά και μιλάνε

Η μεγάλη έρευνα του patranews.gr για τα στέκια του αγοραίου έρωτα, τους βιασμούς ψυχών και σωμάτων, τους νταβατζήδες αλλά και την ομερτά.

Αργήσαμε λίγο να επανέλθουμε αλλά υπήρχε σοβαρός λόγος. Οι δύο κοπέλες που αποφάσισαν να σπάσουν την ομερτά έπρεπε να φύγουν και να βρίσκονται σε ασφαλές μέρος αλλιώς κινδύνευε η σωματική τους ακεραιότητα, τουλάχιστον…

Πρόκειται για την Ναόμι και την Αναλόη. Αυτές έφυγαν από το κύκλωμα. Οι άλλες είναι εδώ. Μη σας κάνει εντύπωση που δεν κάνουν πιάτσα στα γνωστά μέρη. Είναι φυλακισμένες σε σπίτια στην Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή. Η Αναλόη που έμεινε περισσότερο στην Πάτρα μας έδωσε στοιχεία για τους προαγωγούς και τη «φυλακή» της Πάτρας που ίσως θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν από τις αρχές.

Η… «πιάτσα»

Η πρώτη κοπέλα που μίλησε στο patranews.gr ήταν η Ναόμι είναι μια πανέμορφη κοπέλα από την Αφρική. Κάθε βράδυ έκανε πιάτσα σε δρόμους της Πάτρας (Αγίου Ανδρέου, Ηρώων Πολυτεχνείου, Ελευθερίου Βενιζέλου και αλλού) μαζί με άλλες νεαρές κοπέλες.

Την πρώτη φορά που τη συναντήσαμε μας είπε ότι ήταν από τη Νότια Αμερική. Τελικά παραδέχτηκε ότι είναι από τη… Νηγηρία.  Μας είπε ότι είναι και 19 ετών. Το πιθανότερο είναι πως είναι ανήλικη!

Δεν είναι η μόνη. Και οι υπόλοιπες κοπέλες είναι κοντά στην ηλικία της…

Κάθε μέρα προσέφερε… ερωτικές υπηρεσίες σε 10-25 άνδρες και διαθέτει ειδικό «τιμολόγιο» για κάθε γούστο.

Πολλές φορές είχε πέσει σε νταήδες πελάτες που την έδειραν. Τους βιασμούς δεν τους μετράει. Ξεκίνησαν από πολύ νωρίς στην πατρίδα της και συνεχίζονταν με σταθερό τρόπο.

Κάθε βράδυ που «εργαζόταν» είχε φροντίσει να πιεί αρκετά ώστε να μη θυμάται το πρωί. Άλλα κορίτσια παίρνουν ναρκωτικά που τους τα προμηθεύουν οι νταβατζήδες τους.

Υπάρχουν Έλληνες, Νιγηριανοί και Αλβανοί σε αυτή τη δουλειά. Τα χρήματα τα παίρνουν όλα και τους δίνουν μόνο τα απαραίτητα για να πάρουν φαγητό.

Μία φορά προσπάθησε να κρύψει χρήματα και έφαγε τόσο ξύλο που δεν μπορούσε να περπατήσει. Αυτό ήταν πριν από κάτι μήνες στην Αθήνα. Την ίδια μέρα όμως υποχρεώθηκε να πάει στη δουλειά!

Ήταν στην Ελλάδα έναν περίπου χρόνο. «Εργαζόταν» κάθε μέρα και δεν έχει κάνει ποτέ ιατρικές εξετάσεις. Στη χώρα της άλλωστε οι φορείς του AIDS είναι το 20% του συνολικού πληθυσμού.

Τελικά κατάφερε να γλιτώσει. Βρίσκεται σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης μαζί με συγγενείς της όπου έχει ξεκινήσει μια άλλη ζωή.http://www.patranews.gr/