Ομάδες της Λίγκας σκέφτονται να απαγορεύσουν την είσοδο στη NOVA!

172213

Σοβαρές σκέψεις να μην επιτρέψουν στη NOVA την είσοδο στα γήπεδα ώστε να μην μεταδώσει αγώνες κάνουν ομάδες της Super League, αν το συνδρομητικό επιμείνει στην παρακράτηση εσόδων από τις ΠΑΕ.

Στα άκρα ετοιμάζονται να φτάσουν την κόντρα τους με τη NOVA συγκεκριμένες ομάδες της Super League, όπως αποκάλυψαν στον ΣΠΟΡ FM 94,6 οι Βασίλης Παπαθεοδώρου και Άρης Ασβεστάς στην εκπομπή «Αποκάλυψη Τώρα».

Ο λόγος της διαμάχης ανάμεσα στη Λίγκα και του συνδρομητικού είναι η άρνηση της NOVA να καταβάλει τις δόσεις στις ΠΑΕ λόγω των συνεχόμενων αναβολών αγωνιστικών τόσο τη φετινή σεζόν, όσο και την περσινή.

Πιο συγκεκριμένα, υπάρχουν σκέψεις από ΠΑΕ να αντιδράσουν έντονα στη στάση που έχει δείξει η NOVA και μία από αυτές -και από τις πιο ακραίες- είναι να απαγορεύσουν στα τηλεοπτικά συνεργεία του καναλιού την είσοδο στα γήπεδα, προκειμένου να μην επιτρέψει να πραγματοποιήσουν μεταδόσεις των ματς.

Όλα τα δεδομένα της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί, αλλά και οι τρόποι που μπορούν να αντιδράσουν οι ΠΑΕ, θα τεθούν επί τάπητος στο ερχόμενο ΔΣ της Λίγκας που έχει προγραμματιστεί την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου, τα αποτελέσματα του οποίου θα είναι πολύ σημαντικά για τη σχέση των δύο πλευρών, που έχουν σε ισχύ συμβόλαιο μέχρι το 2019.

Αξίζει, βέβαια, να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος τρόπος αντίδρασης είχε «πέσει» στο τραπέζι και σε παλαιότερο ΔΣ και συγκεκριμένα στις 27 Σεπτεμβρίου, με τον Παναθηναϊκό να καταθέτει την πρόταση και να βρίσκει μάλιστα υποστηρικτές όπως τη ΑΕΛ του Αλέξη Κούγια, παρά τη δεδομένη κόντρα των δύο ΠΑΕ.

sport-fm.gr