Ομόφωνα παραχωρήθηκε απο το Δήμο Ξηρομέρου το νέο γήπεδο στον Αίολο Αστακού

aio%ce%bbos-gipedo

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ξηρομέρου σε συνεδρίασή του, την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016, αποφάσισε ομόφωνα την παραχώρηση της χρήσης του νέου κλειστού Γυμναστηρίου του ΔΑΚ Αστακού, στον σύλλογο ΑΜΣ “ΑΙΟΛΟΣ”για την συμμετοχή των ομάδων του, κατηγορίας ανδρών και ΕΣΚΑΒΔΕ, στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των πρωταθλημάτων ετών 2016-2017 και 2017-2018.
       Προϋπόθεση για την παραχώρηση είναι ότι το γήπεδο (αγωνιστικός χώρος κ.λ.π.) θα παραδίδεται καθαρό και θα υπάρχει αντικατάσταση σε τυχόν φθορέςπου θα προκύψουν.
      Κατα τη διάρκεια της συνεδρίασης θετικά ψήφισαν όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι, έθεσαν όμως ορισμένες παρατηρήσεις οι: 
    -Ο εισηγητής της ελάσσονος μειοψηφίας Γεωργαλής Ηλίας, λαμβάνοντας τον λόγο τόνισε ότι η δημιουργία του κλειστού Γυμναστηρίου του ΔΑΚ Αστακού αποτελεί θετική εξέλιξη και παρατήρησε ότι κριτής της επιλογής του ως έργο προτεραιότητας θα αποτελέσει η διαχείριση του. Ωστόσο τόνισε ότι απαιτείταιΚανονισμός Λειτουργίας διότι θα αιτηθούν την παραχώρηση χρήσης του και άλλοι σύλλογοι.
      -Ο Δημοτικός Σύμβουλος Κομπλίτσης Δημήτριος (ήσσονα μειοψηφία), λαμβάνοντας τον λόγο τόνισε ότι η δημιουργία του κλειστού Γυμναστηρίου του ΔΑΚ Αστακού αποτελεί θετική εξέλιξη ωστόσο παρατήρησε την απουσία Κανονισμού Λειτουργίας. Επιπρόσθετα παρατήρησε πως τίθεται ζήτημα αν θα πρέπει να παραχωρηθεί η χρήση του γηπέδου διότι ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου επισημαίνει ελλείψεις στην Απόφαση του και ταυτόχρονα το έργο δεν έχει παραλειφθεί.
      Τον λόγο επίσης έλαβαν και εξέθεσαν τις απόψεις τους οι Δημοτικοί ΣύμβουλοιΛυμπεράτος Σπύρος, Μουρκούσης Βασίλειος και Βελόνας Απόστολος.
Δείτε αναλυτικά ολόκληρη την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξηρομέρου….

 

xiromeronews.blogspot.gr