Οργή του Υφυπουργού Αθλητισμού, Βασιλειάδη: «Η παράγκα προσπαθεί να επιβιώσει με κάθε μέσο»

152105

Ο Γιώργος Βασιλειάδης στην πρώτη του δήλωση ως υφυπουργός Αθλητισμού με αφορμή την επίθεση στον Τσαχειλίδη δηλώνει αποφασισμένος να οδηγήσει στη διαφάνεια το ποδόσφαιρο.

Σκληρό το μήνυμα του νέου υφυπουργού Αθλητισμού προς την «παράγκα», όπως τονίζει χαρακτηριστικά.

Ο Γιώργος Βασιλειάδης στην πρώτη του δήλωση από το νέο του πόστο έκανε σαφείς τις προθέσεις αυτού αλλά και τη Κυβέρνησης.

Τόνισε ότι η χθεσινή επίθεση αποδεικνύει ότι η «παράγκα» προσπαθεί να επιβιώσει, υπογραμμίζει την στήριξή της Κυβέρνησης της νέας Διοίκησης της ΕΠΟ και την αποφασιστικότητα όλων για να οδηγήσουν το άθλημα στη διαφάνεια.

Αναλυτικά αναφέρει:

«Η άνανδρη προσπάθεια εκφοβισμού μέλους της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της Ε.Π.Ο., η οποία συστήθηκε αμέσως μετά από τον διορισμό της προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής της FIFA, αποδεικνύει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο την προσπάθεια της «παράγκας» να επιβιώσει με κάθε μέσο. Η προσωρινή Διοικούσα επιτροπή τελεί υπό την απόλυτη προστασία του κράτους, δεδομένου ότι διορίστηκε από την ανώτατη διεθνή ποδοσφαιρική αρχή κατόπιν πρόσκλησης από την Ελληνική κυβέρνηση, προκειμένου να οδηγήσει το Ελληνικό ποδόσφαιρο στη διαφάνεια και τον εκδημοκρατισμό. Η Κυβέρνηση δεν θα ανεχθεί ανάλογο φαινόμενο στο μέλλον και είναι έτοιμη να εφαρμόσει τις διατάξεις του Ν.4326/2015 όπως συνέβη στο πρόσφατο παρελθόν προκειμένου το ποδόσφαιρο να εξυγιανθεί».

sport-fm.gr