Ορεινή Ναυπακτία: Καταστροφές από την καταιγίδα και την χαλαζόπτωση (φωτό)

Μεγάλες καταστροφές στο οδικό δίκτυο αλλά και σε κηπευτικά και σε κληματαριές προξένησε η χθεσινή σφοδρή καταιγίδα που συνοδεύτηκε και από χαλαζόπτωση και έπληξε την Ορεινή Ναυπακτία .Χαρακτηριστικες οι φωτογραφίες του Νίκου Μανιάτη από την Περιστα που δείχνει το μέγεθος του χαλαζιού και το ιστορικό φυσικό γήπεδο ‘’σκλημνα’’ της Περιστας να έχει μετατραπεί σε λίμνη, και του Γιώργου Τσάμη από τον Πέρκο που φαίνονται οι καταστροφές στα σταφύλια.

Σχετική ανάρτηση του Προέδρου της ΤΚ Πέρκου Γιώργου Τσάμη

Μετά τη χθεσινή νεροποντή ο Δήμος Θέρμου ανταποκρίθηκε τάχιστα. Ηδη σήμερα μηχάνημα στο μέτρο των δυνατοτήτων του καθάρισε από τις πέτρες όλο το κομμάτι του δρόμου από Διασελλάκι προς Πέρκο.
Και όχι μόνο. Συνέχισε και καθάρισε και το κομμάτι από Πέρκο μέχρι τα όρια της Περίστας. Τη Δευτέρα θα γίνει επιχωμάτωση σε κάποιες νεροφαγιές στην εσωτερική οδοποιία . 
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τον Δήμαρχο μας κ. Σπύρο Κωνσταντάρα και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Ν. Παπαδημητρίου για την άμεση συνδρομή τους. Αποδεικνύουμε ότι ο Δήμος μας είναι μια μεγάλη και δεμένη οικογένεια.

e-nafpaktia.gr