Ουγγαρέζος – Σεφερλής: Σύσκεψη στο Mega για το μέλλον της συνεργασίας τους

MAZI2-614x378

Οι τελευταίες εξελίξεις…

Δεν έχουν προηγούμενο αυτά που συμβαίνουν στην ελληνική τηλεόραση τις τελευταίες ώρες. Μετά τον πρωτοφανή on air καβγά του Μάρκου Σεφερλή με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες και λίγο ακραίες…

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος που απουσιάζει σήμερα από την εκπομπή, βρίσκεται στο πλατό του “Mega με μία” αλλά δεν του έχει επιτραπεί να βγει στον αέρα! Τι ακριβώς συνέβη;

Δείτε το tweet του Δημήτρη Ουγγαρέζου

Ο Μάρκος Σεφερλής λίγο πριν την έναρξη της εκπομπής απαίτησε να του ζητήσει συγνώμη ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για όλα όσα έγιναν χθες διαφορετικά δεν θα έβγαινε στην εκπομπή. Ο Δημήτρης αρνήθηκε και ο Μάρκος τον απέκλεισε.

Διαβάστε λεπτομέρειες για το περιστατικό

Στη μέση αυτής της κόντρας βρίσκονται οι υπεύθυνοι του Mega. Αμέσως μετά το τέλος της σημερινής εκπομπής, οι συντελεστές της εκπομπής μαζί με την Έλενα Κατραβά θα πραγματοποιήσουν άτυπη σύσκεψη σε μια προσπάθεια επίλυσης του ζητήματος.

Κι ένω φήμες θέλουν τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να έχει δώσει άτυπα ήδη τα χέρια με τον ΑΝΤ1, αξιόπιστες πηγές αναφέρουν ότι ο παρουσιαστής βρίσκεται σε συζητήσεις με τον διευθυντή προγράμματος του Mega, Λοΐζο Ξενόπουλο, ώστε να αναλάβει βραδινή εκπομπή. Το βραδινό πρόγραμμα είναι κάτι που επιθυμεί διακώς ο Δημήτρης. Οι δυο τους αναμένεται να συναντηθούν την Παρασκευή για να συζητήσουν το μέλλον της συνεργασίας τους.

Όμως, απέναντι, η Μαίρη Συνατσάκη προθερμαίνει ήδη τα πλατό του ΑΝΤ1…

zappit.gr