Ο αθλητισμός της Δυτικής Ελλάδος: Βραδιά Λάμψης και νικητών

Εμφάνιση DSC_0219.jpg

Εμφάνιση DSC_0226.jpg

Εμφάνιση DSC_0383.jpg

Ο αθλητισμός της Δυτικής Ελλάδος βγήκε νικητής στη διάρκεια της λαμπερής βραδιάς  που διοργάνωσε το LEPANTO TV, τα Παραπολιτικά  και το  Sportgame.gr.   Η πρώτη Βραδιά των Νικητών ήταν εντυπωσιακή, όπως άλλωστε αρμόζει σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες που ανέβηκαν στο βάθρο των επιτυχιών και μας έκαναν υπερήφανους.

Αθλητές, εκπρόσωποι φορέων, αθλητικοί παράγοντες και πάρα πολύς κόσμος κατέκλυσε  το  ξενοδοχείο Porto Rio όπου έγινε η εκδήλωση το βράδυ της Παρασκευής 19 Ιουνίου, χαρίζοντας μοναδικές στιγμές σε όλους όσοι συμμετείχαν. Το «παρών» έδωσαν μεταξύ άλλων, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος, Απόστολος Κατσιφάρας, αντιπεριφερειάρχες και περιφερειακοί σύμβουλοι,  σχεδόν σύσσωμη η δημοτική Αρχή και οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων του Δήμου Πατρέων, ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Γιώργος Λαζουράς και πλήθος άλλων επωνύμων από την Αχαΐα.

Στόχος των διοργανωτών είναι η Βραδιά των Νικητών να καταστεί θεσμός για την Πάτρα, αλλά και ολόκληρη τη Δυτική Ελλάδα τα επόμενα χρόνια.  Την εκδήλωση άνοιξε ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του ομίλου Plus Media Γιώργος Κοντογιάννης, ενώ την κεντρική παρουσίαση της βραδιάς ανέλαβε το δίδυμο των παρουσιαστών, Αλέξης Διγενής και Ρούλα Στίγκα που έκλεψαν τις εντυπώσεις και δέχθηκαν τα συγχαρητήρια όλων.  Τη δική τους ιδιαίτερη νότα στη βραδιά προσέθεσαν με το ξεχωριστό ύφος και χιούμορ τους οι «φουνταριστοί» των Παραπολιτικών 90 FM Γιώργος Θαναηλάκης και Μηνάς Τσαμόπουλος που ήσαν απολαυστικοί.

Την βραδιά τίμησε με την παρουσία του ο τέως Υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης που τιμήθηκε για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό. Επίσης ειδικές  βραβεύσεις έγιναν στον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας  Γρηγόρη Αλεξόπουλο για την αγάπη και προσφορά του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, στον Πλάτωνα Μαρλαφέκα αντιπρόεδρο και διευθυντή μάρκετινγκ της εταιρίας ΛΟΥΞ  που στηρίζει έμπρακτα τις προσπάθειες των ομάδων της Δυτικής Ελλάδας  τόσο σε χορηγικό όσο και διοικητικό επίπεδο, στην εταιρία ΜΑΧΡΩ που ξεχωρίζει τόσο για το επιχειρηματικό της ήθος και την αξιοπιστία της όσο και για την μεγάλη της προσφορά στον Πατραϊκό Αθλητισμό και στον δημοσιογράφο και διευθυντή του ΟΤΕ TV Ανδρέα Παλομπαρίνι για την προσφορά του επί 23 χρόνια στην δημοσιογραφία. Στη διάρκεια της βραδιάς, βραβεύτηκαν όλες οι ομάδες της Δυτικής Ελλάδας που κατέκτησαν πρωτάθλημα και κέρδισαν άνοδο, οι κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες στα αθλήματά τους.

Η βραδιά έκλεισε με την εκρηκτική Κατερίνα Στικούδη που εντυπωσίασε τον κόσμο που την αποθέωσε. Όλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου…