Ο εκκεντρικός μεγιστάνας Άλκης Δαυίδ θα «αναστήσει» τη Whitney Houston

Ο εκκεντρικός μεγιστάνας Άλκης Δαυίδ θα «αναστήσει» τη Whitney Houston

Το ολόγραμμά της θα είναι έτοιμο την επόμενη χρονιά – Η ευκαιρία να ξαναδεί και να ξανακούσει ο κόσμος την αγαπημένη του τραγουδίστρια είναι κάτι που με εξιτάρει και με συγκινεί, δηλώνει ο Άλκης Δαυίδ

Τρία χρόνια μετά τον ξαφνικό θάνατο της Whitney Houston, η αδερφή της Pat Houston, έδωσε την άδεια στον δισεκατομμυριούχο Έλληνα Άλκη Δαυίδ, να δημιουργήσει το ολόγραμμα της.

Η Houston δεν θα είναι η πρώτη «εικονική» μουσικός, καθώς τα τελευταία χρόνια η τεχνολογία έχει «αναστήσει» τον τραγουδιστή Tupac Shakur, τον Michael Jackson για μία εμφάνιση σε live show και ήδη έχει ανακοινωθεί ότι ετοιμάζεται το ολόγραμμα του Elvis Presley.

Ο δισεκατομμυριούχος, πίσω από το μεγαλεπήβολο αυτό project, είναι ο Άλκης Δαυίδ, ένας Έλληνας μετανάστης στην Αμερική, του οποίου, σύμφωνα με το Hollywood Reporter, η περιουσία του το 2012 ανήλθε στα $1,7 δισ.. Η οικογένεια του Έλληνα επιχειρηματία δημιούργησε την τεράστια περιουσία της έχοντας εργοστάσια εμφιάλωσης γνωστών αναψυκτικών σε 28 χώρες.

Ο Δαυίδ, έχει δημιουργήσει μια εταιρία που ειδικεύεται στα ολογράμματα τη «Hologram USA» και θα συνεργαστεί με την τελευταία δισκογραφική εταιρία της διάσημης σταρ. Ο επιχειρηματίας δήλωσε για το μεγαλεπήβολο σχέδιο του: «Η ευκαιρία να ξαναδεί και να ξανακούσει ο κόσμος την αγαπημένη του τραγουδίστρια είναι κάτι που με εξιτάρει και με συγκινεί. Είναι ο λόγος που ίδρυσα αυτή την εταιρεία ολογραμμάτων. Να μπορεί ο κόσμος να βλέπει για πάντα τους αγαπημένους του καλλιτέχνες».

Δηλώσεις στα Μέσα έκανε και η αδερφή της Whitney, Pat Houston η οποία τόνισε πως είναι σημαντικό μία τόσο σημαντική καλλιτέχνιδα να μην ξεχαστεί ποτέ από τους θαυμαστές της.

Σύμφωνα με το Associated Press, το ολόγραμμα της Houston θα είναι έτοιμο την επόμενη χρονιά και θα παρουσιαστεί στη δωρεάν διαδικτυακή εφαρμογή FilmOn.com, που επίσης ανήκει στον Άλκη Δαυίδ.http://www.protothema.gr/