Ο Νίξον είχε προβλέψει προεδρία Τραμπ το 1987!

nixon_541_355

Λίγες ώρες μετά την ανατρεπτική νίκη του Ντόναλντ Τραμπ στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές αποκαλύπτεται πως η άλλοτε πρώην πρώτη κυρία Pat Nixon το είχε προβλέψει πριν από 30 χρόνια.

Ο πρώην πρόεδρος Ρίτσαρντ Νίξον είχε γράψει μια επιστολή στον Ντόναλντ Τραμπ το 1987 μετά την εμφάνισή του στην τηλεοπτική εκπομπή του Phil Donahue.

“Δεν είδα την εκπομπή, αλλά η κυρία Νίξον μου είπε ότι ήσασταν υπέροχος. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, είναι ειδική στην πολιτική και προβλέπει ότι όποτε αποφασίσετε να βάλετε υποψηφιότητα θα εκλεγείτε!”. Άνοιγε το σημείωμά του με την έκφραση “Αγαπητέ Ντόναλντ” και υπέγραφε “RMN”.

Ο νεαρός τότε μεγιστάνας ακινήτων Ντόναλντ Τραμπ είχε εκφράσει τις απόψεις του για το τι πήγαινε στραβά στην Αμερική και πώς πιστεύει ότι θα διορθωθούν τα προβλήματα. “Είμαι Ρεπουμπλικάνος και η κυβέρνηση Reagan έκανε καλή δουλειά για την ψυχή αυτής της χώρας μετά την προηγούμενη καταστροφή αλλά τα τελευταία χρόνια ήταν πραγματικά πολύ άσχημα για τη διακυβέρνηση Reagan δυστυχώς”, είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο πρόεδρος Νίξον είχε παραιτηθεί από τα καθήκοντά του τον Αύγουστο του 1974 καθώς μέλη του Κογκρέσου είχαν συντάξει άρθρα εναντίον του για το σκάνδαλο Watergate. Πέθανε τον Απρίλιο του 1994, σχεδόν ένα χρόνο μετά τον θάνατο της γυναίκας του Pat.

Nydailynews