Ο Πέτρος Κωστόπουλος επιστρέφει στον Alpha – τι θα παρουσιάσει

o-petros-kwstopoulos-epistrefei-ston-alpha---ti-tha-parousiasei

 

 

Εδώ και λίγες εβδομάδες ο Πέτρος Κωστόπουλος βρίσκεται σε συναντήσεις και συζητήσεις με τους υπευθύνους του καναλιού της Κάντζας προκειμένου να ξεκινήσει το προσεχές διάστημα βραδινή εκπομπή. Μέχρι αυτή την στιγμή δεν έχει «κλειδώσει» η μεταξύ τους συμφωνία- οι δύο πλευρές βρίσκονται σε πολύ θετικό κλίμα- ωστόσο τις τελευταίες μέρες ο Πέτρος με τα στελέχη του καναλιού συζητάνε το περιεχόμενο, το πλαίσιο και τις λεπτομέρειες που θα οδηγήσουν στην τελική συμφωνία.

Μάλιστα σήμερα το πρωί ο Δήμος Βερύκιος έκανε την αποκάλυψη μέσα από την εκπομπή Happy Day, ενώ ο Κωστόπουλος επιθυμεί να επιστρέψει στον τόπο του εγκλήματος, τον Alpha, καθώς από το κανάλι της Κάντζας ξεκίνησε την τηλεοπτική του καριέρα το 2010 συμμετέχοντας σε θέση κριτή στο μουσικό show Greek Idol με παρουσιάστρια την Ρούλα Κορομηλά, ενώ στη συνέχεια παρουσίασε την βραδινή late night εκπομπή «Βράδυ» με μεγάλη επιτυχία. Όλα οδηγούν στο να κλείσει η συμφωνία και φυσικά μιλάμε για την παρουσίαση μια βραδινής εκπομπής που θα βγαίνει στον τηλεοπτικό αέρα αργά το βράδυ.

Ο Δήμος Βερύκιος «πέταξε» την τηλεοπτική είδηση στην εκπομπή Happy Day που παρουσιάζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή!

Παράλληλα, η Σταματίνα αποκάλυψε ότι: «Είχε φτάσει κοντά στον Aplha το περασμένο καλοκαίρι κι επειδή είχε στραβώσει η δουλειά με την Κατερίνα Καινούργιου τελευταία στιγμή, ψαχνόταν δεξιά κι αριστερά να δει τι πήγε στραβά». Ο δε Δήμος δήλωσε: «Γι’ αυτό επειδή νόμιζε πράγματα που δεν ίσχυαν, μόλις το έμαθα του έστειλα μήνυμα…».http://www.thetoc.gr/