«Ο Παναθηναϊκός θα τοποθετηθεί όταν έρθει η ώρα»

sss

Ο Παναθηναϊκός διαψεύδει τις πληροφορίες για αποστολή φακέλου στην ΟΥΕΦΑ σχετικά με την «εγκληματική οργάνωση» και ξεκαθαρίζει πως θα μιλήσει όταν έρθει η ώρα!

Ο Παναθηναϊκός και η διοίκηση Αλαφούζου συγκεκριμένα κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για την κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η «πράσινη» ΠΑΕ είναι πρωταγωνίστρια στον αγώνα για την πάταξη της διαφθοράς, ωστόσο, εδώ και καιρό προτιμά την σιωπή στις δικαστικές εξελίξεις. Φυσικά και υπάρχει λόγος. Στο «πράσινο στρατόπεδο» θεωρούν πως ότι έχουν να πουν, θα το πουν την κατάλληλη στιγμή.

Για αυτό και το βράδυ του Σαββάτου, διαψευδόταν το σενάριο για αποστολή φακέλου στην ΟΥΕΦΑ, όπου θα ενημερώνεται η ευρωπαϊκή ομοσπονδία για όλα όσα αφορούν την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης.
Στα υψηλά κλιμάκια του «τριφυλλιού» υπογράμμιζαν χαρακτηριστικά:

«Αφήστε τον Παναθηναϊκό να κάνει τη δουλειά του. Αφήστε και τους δικαστικούς λειτουργούς να κάνουν τη δική τους. Ο Παναθηναϊκός σεβόμενος τους θεσμούς εντός και εκτός Ελλάδος έχει δηλώσει σαφώς ότι θα τοποθετηθεί επισήμως στον προσήκοντα χρόνο. Συνεπώς, οι όποιες σχετικές πληροφορίες δημοσιοποιούνται δεν τον εκφράζουν».

gazzetta.gr