Πάει για προπονητή ο Π.Α.Ο.Κ. – Επαφή με Λάουντρουπ ο Αρνεσεν

laudrupp

Αποστολή στη Δανία για τον Φρανκ Αρνεσεν, ο οποίος έχει ως στόχο να πείσει τον Μίκαελ Λάουντρουπ να αναλάβει τον ΠΑΟΚ. Η πρώτη επαφή έγινε και οι Δανοί μιλούν για την πολύχρονη φιλία που τους συνδέει.

Ο Φρανκ Αρνεσεν έπιασε δουλειά και προτεραιότητά του να βρει τον νέο προπονητή του ΠΑΟΚ. Η λίστα μεγάλη και έπειτα από τις επαφές του με τον Ιβάν Σαββίδη άρχισε τις επαφές για τον άνθρωπο που θα σηκώσει το βάρος της επόμενης σεζόν! Από τα ονόματα που ξεχωρίζουν είναι κι αυτό του συμπατριώτη του, Μίκαελ Λάουντρουπ, τον οποίο και έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση. Ο Δανός προπονητής βρίσκεται χωρίς δουλειά τους τελευταίους μήνες, ωστόσο είναι αναποφάσιστος για το αν θα μείνει Ευρώπη ή θα δεχθεί τις προτάσεις από Ισπανία, Κίνα και MLS. Ο Φρανκ Αρνεσεν είναι στη Δανία τις τελευταίες ημέρες όπου μελετά τις επόμενες κινήσεις του και σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr είχε ήδη την πρώτη κουβέντα με τον φίλο του. Ο Λάουτρουπ του ευχήθηκε καλή επιτυχία για τη νέα σελίδα στην καριέρα του και ο νέος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ απάντησε πως πρέπει να μιλήσουν σοβαρά για να συνεργαστούν.

Αλληλοεκτίμηση και… δύσκολη αποστολή!

Οι πληροφορίες του gazzetta.gr από τη Δανία κάνουν λόγο πως ο Αρνεσεν βρίσκεται στην πατρίδα του για να πείσει τον Λάουντρουπ να αναλάβει τον ΠΑΟΚ. Οι δυο άνδρες συνδέονται με πολύχρονη φιλία, αλλά το… παράπονό τους είναι πως δεν έχουν συνεργαστεί ποτέ σε μια ομάδα. Ηταν συμπαίκτες στην ίδια ομάδα, αλλά και συνάδελφοι ως τηλεσχολιαστές στο ΤV3+! Η αποστολή του Αρνεσεν δύσκολη, ο Λάουντρουπ όμως δεν είναι αρνητικός, αφού περιμένει να ακούσει την πρόταση, να μάθει το πλάνο του ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν και φυσικά το μεταγραφικό μπάτζετ! Οι Δανοί τονίζουν πως ο έμπειρος τεχνικός είναι ο «εκλεκτός» του τεχνικού διευθυντή του «δικεφάλου» και μόνο αν υπάρξει αρνητική απάντηση θα κινηθεί προς άλλες άλλες κατευθύνσεις. Ο Λάουντρουπ καρπωνόταν στο Κατάρ 3.5 εκατ. δολάρια ως τεχνικός της Λεκβίγια, ωστόσο όπως αναφέρουν οι συμπατριώτες του, γνωρίζει πως το επόμενο συμβόλαιο θα είναι αρκετά μικρότερο…

gazzetta.gr