Πάει Εφές ο Ντάνστον!

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ANADOLU EFES

Ο Μπράιαντ Ντάνστον έχει πάρει την απόφασή του! Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Αμερικανός σέντερ θα αφήσει ύστερα από δύο χρόνια τον Ολυμπιακό και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Εφές!

Είναι πλέον οριστικό! Ο Μπράιαντ Ντάνστον έχει αποφασίσει ήδη για το μέλλον του και αυτό δεν είναι στον Ολυμπιακό!

Όπως μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Αμερικανός σέντερ αναμένεται να απαντήσει αρνητικά στην πρόταση ανανέωσης των «ερυθρολεύκων» και να αποδεχτεί αυτή της Αναντολού Εφές, αφήνοντας το λιμάνι ύστερα από δύο χρόνια.

Η ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς προσφέρει στον Ντάνστον διετές συμβόλαιο (1+1) με συνολικές απολαβές 1,8 εκατ. δολαρίων, ενώ από την άλλη οι πρωταθλητές Ελλάδας συμβόλαιο ίδιας χρονικής διάρκειας, αλλά κλειστό, με 1,4 εκατ. δολάρια αντίστοιχα.

Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό ο 29χρονος σέντερ, ο οποίος βρίσκεται σε διακοπές αυτή τη στιγμή, να πάει στην Κωνσταντινούπολη εντός της εβδομάδας, προκειμένου να ολοκληρωθεί και το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του στην Εφές.

Όπως είναι φυσικό, μετά και από αυτή την εξέλιξη, η ομάδα του Πειραιά είναι αναγκασμένη να βγει στην… αγορά για τον αντι-Ντάνστον και τον παίκτη που θα πλαισιώσει τον Οθέλο Χάντερ στη φροντ λάιν, όπου ήδη στη λίστα υπάρχουν δύο ονόματα. Το πρώτο είναι του Πατ Γιανγκ, ο οποίος είχε μία πολύ καλή σεζόν στη Γαλατασαράι και ο δεύτερος είναι ο πρωταθλητής Γερμανίας με την Μπάμπεργκ, Τρέβορ Εμπάκουε.

sport-fm.gr