Πάτρα:Εκδήλωση για την μεγάλη πορεία αγώνα ενάντια στην ανεργία

1b233e0e-4bfb-4378-bebd-03dffe87514b

 

Συνεχίζεται η παράδοση των αποσκευών για όσους έχουν δηλώσει διανυκτέρευση για την μεγάλη πορεία αγώνα που ξεκινά αύριο Κυριακή 3 Απριλίου.

Μαζί παραδίδουν υπνόσακο,  μαξιλάρι και υπόστρωμα, καθώς και το σακίδιό τους. Η παράδοση γίνεται σήμερα Σάββατο 2 Απριλίου  στις 6μ.μ. στο Δημαρχείο και αύριο Κυριακή 3 Απριλίου στις 8 π.μ. στην πλατεία Γεωργίου.

 

ΑΠΟΨΕ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ

 

Ο λαός της Πάτρας, σήμερα στις 7.30 μ.μ. δίνει ραντεβού στην  πλατεία Γεωργίου, ξεκινώντας με συγκέντρωση, την μεγάλη πορεία αγώνα ενάντια στην ανεργία. Στέλνει έτσι, το πρώτο ηχηρό μήνυμα σε όσους τον έχουν καταδικάσει  στην ανεργία και την εξαθλίωση.

Η καρδιά της Αχαϊκής πρωτεύουσας, σήμερα, 2 του Απρίλη, λίγες ώρες πριν δοθεί η εκκίνηση για τον πηγαιμό στην Αθήνα (εκκίνηση αύριο Κυριακή 3 Απρίλη 9.30 π.μ.),  θα γίνει το εφαλτήριο για να ενώσουν τη φωνή του πολίτες κάθε ηλικίας.

Η εκδήλωση – συναυλία θα ξεκινήσει στις 7.30 το απόγευμα με την αναγγελία των πολιτικών και κοινωνικών φορέων που συμμετέχουν στη μεγάλη πορεία.

Θα χαιρετήσει ο Γιώργος Λαμπράκης Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Ύφεση και την Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ).

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ της Πάτρας Κώστας Καζάκος θα διαβάσει στίχους και κείμενα κορυφαίων ποιητών και συγγραφέων.

Στις 8.00 το βράδυ ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης θα  μιλήσει στους συγκεντρωμένους.