Πάτρα: Η γαμήλια τούρτα έκρυβε εκπλήξεις – Νύφη και γαμπρός έμειναν με το στόμα ανοιχτό (εικόνες)

7_532_355

Οι εικόνες από δύο γάμους, σε Πάτρα και Κρήτη κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Στον πρώτο η νύφη πήγε με πατερίτσες μετά από τροχαίο και στον δεύτερο, γαμπρός και νύφη προσπαθούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους…

Τίποτα δεν κατάφερε να σταθεί εμπόδιο τελικά στην ευτυχία της κόρης του δημάρχου Αποκορώνου Χαράλαμπου Κουκιανάκη, που παντρεύτηκε χθες στο δημαρχείο Βρυσών. Η Χαραυγή Κουκιανάκη μπορεί να ανέβαλε τον θρησκευτικό γάμο που είχε προγραμματίσειεξαιτίας του σοβαρού τραυματισμού της σε τροχαίο που έγινε πριν λίγες μέρες, αυτό όμως δεν στάθηκε εμπόδιο να παντρευτεί με πολιτικό γάμο τον εκλεκτό της καρδιάς της στο δημαρχείο. Ήταν τόση η λαχτάρα της, που πήγε στο δημαρχείο με τις πατερίτσες, πράγμα που μαρτυρά πως ο έρωτας εμπόδια δεν κοιτά. Εμφανώς συγκινημένος, ο πατέρας της Χαραυγής, Χαράλαμπος Κουκιανάκης πάντρεψε την κόρη του λέγοντας πως «είναι μεγάλη η συγκίνηση μου που σας παντρεύω εγώ ο ίδιος», ενώ για το ατύχημα τόνισε: «Η δοκιμασία αυτή σας δίνει την δυνατότητα να αντιμετωπίσετε με περισσότερη πίστη και αγάπη την ζωή σας»

ΦΩΤΟ από zarpanews.grΦΩΤΟ από zarpanews.gr
ΦΩΤΟ από zarpanews.grΦΩΤΟ από zarpanews.gr
ΦΩΤΟ από zarpanews.grΦΩΤΟ από zarpanews.gr
Εκπλήξεις στην γαμήλια τούρτα

Είναι η πιο διάσημη εκπομπή στην Ολλανδική Τηλεόραση. Ο τίτλος: “Street Lab”. Οι αρχισυντάκτες έψαχναν από καιρό ένα κόνσεπτ που να αφορά γάμο στην Ελλάδα. Τα τηλεοπτικά γυρίσματα κράτησαν για περισσότερες από 10 ημέρες στην Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή. Οι τέσσερις λάτρεις της αδρεναλίνης ήρθαν στην πόλη κάνοντας ένα συναρπαστικό ταξίδι, με έντονες συγκινήσεις, ριψοκίνδυνες εμπειρίες, μοναδικές στιγμές και αμέτρητες προκλήσεις.

Η Diamond Events σε συνεργασία με την Ολλανδική παραγωγή οργάνωσε το κόνσεπτ. Μία τριώροφη τούρτα, οι δύο εκ των τεσσάρων παρουσιαστών κρυμμένοι στο εσωτερικό της. Οι νεόνυμφοι Μαρία Αραπάκου και Δημήτρης Τζίνης χόρεψαν Ζορμπά μαζί με τους Ολλανδούς παρουσιαστές αλλά και τους καλεσμένους τους. Η Άννα- Μαρία Ρογδάκη και ο Γιώργος Παπαδημητρακόπουλος ενσωματώθηκαν γρήγορα με τους Ολλανδούς ενώ ο Γιώργος Διαμαντόπουλος κανόνισε τα πάντα στην εντέλεια μαζί με τη σκηνοθέτιδα της εκπομπής Kitty Kooring. Η εντυπωσιακή τούρτα ήταν από το Caravel και οι φωτογραφίες από τον Αντώνη Τσίληρα.

ΦΩΤΟ από dete.grΦΩΤΟ από dete.gr
ΦΩΤΟ από dete.grΦΩΤΟ από dete.gr
ΦΩΤΟ από dete.grΦΩΤΟ από dete.gr
ΦΩΤΟ από dete.grΦΩΤΟ από dete.gr

dete.gr, zarpanews.gr