Πάτρα-Παγκόσμια Ημέρα Πολλαπλής Σκλήρυνσης -Σύγχρονες θεραπευτικές επιλογές

9a02c310-64f9-4906-8346-5bdf1ba72547

Μια εξαιρετική επιστημονική ενημέρωση απόλαυσαν τα μέλη και οι φίλοι της ΕΕΑΣΚΠ, στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του ξενοδοχείου «ΑΣΤΗΡ» στην Πάτρα , το Σάββατο 28 Μαΐου 2016, στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Πολλαπλής Σκλήρυνσης.
 
 Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την Παγκόσμια Ημέρα Πολλαπλής Σκλήρυνσης και για την «Ανεξαρτησία στην Πολλαπλή Σκλήρυνση» από την Πρόεδρο της ΕΕΑΣΚΠ  κα Μαργαρίτα Καραγιώργου, για τις «Σύγχρονες θεραπευτικές επιλογές στη Σκλήρυνση Κατά Πλάκας» από τον Νευρολόγο, Επιμελητή Α΄ του Νευρολογικού Τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου  Πατρών ¨Ο Αγ. Ανδρέας¨ κ. Ανδρέα  Αργυρίου και για τις «Κοινωνικές Παροχές στην Πολλαπλή Σκλήρυνση» από την Κοινωνική Λειτουργό  κα Χριστίνα Χριστοπούλου.
  Την εκδήλωση χαιρέτησαν : ο εκπρόσωπος  της Ι. Μητρόπολης Πατρών Πατήρ Θεόδωρος Κωστόπουλος, η Καθηγήτρια Ψυχολογίας του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας του ΤΕΙ Πατρών κα Μαρία Θεοδωράτου , η Εθνική Εκπρόσωπος  του Οργανισμού ¨Inner Wheel¨κα Σίσσυ Αυγερινού, η Υπεύθυνη της Διαδικτυακής Ομάδας Αλληλεγγύης Ανθρώπων με ΣΚΠ και Αντιπροσώπου της ΕΕΑΣΚΠ στην Αθήνα κα Μαρίνα Ζεκάκου, η Επίτιμη Πρόεδρος της ΕΕΑΣΚΠ κα Ευγενία Αρβανίτη, η Αντιπρόσωπος Πατρών του Συλλόγου Ατόμων με Νόσο του Crohn κα Νίκη Καρακάση, η Πρόεδρος του Ομίλου Εθελοντών κατά του Καρκίνου ¨Αγκαλιάζω¨ κα Λαμπρινή Παπαχρυσανθάκη, ο Ιατρός Βιολόγος-Επιδημιολόγος κ. Γεώργιος Μάρκου, ο Καθηγητής Χημείας του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Ιωάννης Ματσούκας και το Επίτιμο Μέλος της ΕΕΑΣΚΠ ο Συγγραφέας και Δημοσιογράφος κ. Αχιλλέας Παπαδιονυσίου.
  Τίμησαν με την παρουσία τους , η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Πάτρας κα Κωνσταντίνα Λάγιου, πολλοί εκλεκτοί φίλοι, εθελοντές  και μέλη της ΕΕΑΣΚΠ.
Στο συντονισμό των χαιρετισμών και των ομιλητών ήταν υπεύθυνος ο Γ. Γραμματέας της ΕΕΑΣΚΠ κ. Δημήτριος Μπάλλας.
Η εκδήλωση τελέστηκε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και  του Δήμου Πατρέων και ήταν μια ευγενική χορηγία της Εταιρίας ¨ΓΕΝΕΣΙΣ ΦΑΡΜΑ Α.Ε.¨ .
  Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης προσφέρθηκε καφές με πλούσια εδέσματα και η εκδήλωση έκλεισε με ελαφρύ δείπνο.
  Το Δ.Σ. της ΕΕΑΣΚΠ, ευχαριστεί θερμά τα μέλη, τους φίλους, τους εθελοντές και όσους παρευρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους και όλους όσους συνετέλεσαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.
Με εκτίμηση
Το Δ.Σ. της ΕΕΑΣΚΠ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ
 ΤΗΣ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗΣ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
 Έδρα : Πλατεία Εργ. Κατοικιών Ν. Δρόμου 2 , Τ.Κ.26441 ΠΑΤΡΑ     
 Τηλ. – Faχ : 2610422655
Ιστοσελίδα : http://eenosims.blogspot.gr/