Πάτρα: Τι όπλισε το χέρι του 15χρονου που σκότωσε τον 17χρονο Γιώργο

Ισχυρό σοκ στην τοπική κοινωνία, αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα, έχει προκαλέσει το αιματηρό χθεσινό περιστατικό στην Κάτω Αχαϊα, μεταξύ δύο ανηλίκων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 15χρονος μετέβη στο προαύλιο του Δημοτικού σχολείου, όπου εκείνη την ώρα βρισκόταν ο 17χρονος Γ.Α. με τους φίλους του, με σκοπό να τον εκφοβίσει με το όπλο, αφού ο δεύτερος συχνά τον κορόϊδευε.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες του, ο ανήλικος δράστης δεν ήθελε να σκοτώσει τον συνομήλικό του, αλλά μόνο «να του δώσει ένα μάθημα, για να μην τον ξαναπειράξει».

Δυστυχώς όμως τον τραυμάτισε στο θώρακα και στην κοιλιακή χώρα.

Το περιστατικό συνέβη λίγο πρίν τις 8 χθες το απόγευα.

Αρχικά το θύμα διεκομίσθει στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας, όπου κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο.

Διασωληνωμένος έφτασε στο νοσηλευτικό ίδρυμα της Πάτρας, με τους γιατρούς να καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες να τον κρατήσουν στη ζωή. Ο Γ.Α, όμως δεν τα κατάφερε και λίγο πριν τις 11 χθες το βράδυ κατέληξε.

Σημειώνουμε πως η περιοχή της Κ. Αχαϊας θυμίζει φρούριο, με τις αστυνομικές δυνάμεις να βρίσκονται επί ποδός υπό τον φόβο βεντέτας.

Σύμφωνα δε με πληροφορίες, τα σπίτια των δύο οικογενειών είναι πολύ κοντά.http://www.patrastimes.gr/