ΠΑΕ Παναιτωλικός:Η μεγάλη γιορτή της νεολαίας μας!

event

 

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός με σειρά εκδηλώσεων, πρωτοβουλιών, παρεμβάσεων, επιδιώκει να εκφράσει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την αντίθεσή της στη ΒΙΑ, τον ΡΑΤΣΙΣΜΟ, το BULLYING, την ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ. Στην προσπάθειά της αυτή βρήκε πολύτιμο συνεργάτη και αρωγό τις Διευθύνσεις όλων των βαθμίδων της Εκπαίδευσης, πραγματοποιώντας δεκάδες επισκέψεις σε Σχολεία, διοργανώνοντας εκδηλώσεις και ενημερώνοντας τους μαθητές.

Τα αποτελέσματα αυτής της μακρόχρονης και επίμονης πρωτοβουλίας και σειράς δράσεων, είναι ορατά. Όλοι μας νιώθουμε υπερήφανοι για τη συμπεριφορά των φιλάθλων μας και το κλίμα που δημιουργείται στους αγώνες της ομάδας μας, όπως και την μαζική συμμετοχή της νεολαίας.

Με αφορμή τον εορτασμό των 90 χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου μας, ο οποίος πρόσφερε τεράστιο Φιλεκπαιδευτικό έργο, επιθυμία μας είναι να στείλουμε παντού ακόμα πιο μαζικά και δυναμικά το μήνυμά μας:

“ΒΙΑ – ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ: Έξω από το Σχολείο, το γήπεδο, την κοινωνία” – Η ανθρωπιά δεν έχει σύνορα

Σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Αιτωλοακαρνανίας, διοργανώνουμε για δεύτερη συνεχή χρονιά εκδήλωση την Τετάρτη 20 Απριλίου 2016 και ώρα 10.00 π.μ. στο Γήπεδο Παναιτωλικού, στην οποία θα συμμετάσχουν οι μαθητές Δημοτικών – Γυμνασίων – Λυκείων της περιοχής μας. Θα γεμίσουμε το γήπεδό μας με μαθητές, θα του δώσουμε χρώμα, θα χορέψουμε, θα τραγουδήσουμε, θα γιορτάσουμε, ενώνοντας τη φωνή μας και διατρανώνοντας την αντίθεσή μας σε κάθε φαινόμενο Βίας, Ρατσισμού, bullying, ξενοφοβίας.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει αγώνες ποδοσφαίρου τους οποίους θα πάρουν μέρος η Επαγγελματική ομάδα του Παναιτωλικού, η ομάδα Κ17, η ομάδα Παλαίμαχων Παναιτωλικού, η Μικτή ομάδα μαθητών Λυκείων, η ομάδα του 2ου Λυκείου Αγρινίου (Πρωταθλήτρια Αιτωλ/νίας), η Μικτή ομάδα Καθηγητών/Δασκάλων.

Επίσης, καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τη συμμετοχή του Συλλόγου Ποντίων Αιτωλοακαρνανίας «Δ. Ψαθάς», της Φιλαρμονικής Δήμου Αγρινίου, της Σχολής Χορού «Dance Academy» Ελένης Πίσιου, των αδελφών Κονταξίου (πρωταθλητές Free Style Football).

Κάθε Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο θα συμμετέχει με δικά του πανό και συνθήματα, κάνοντας το ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΟΡΤΗ και στέλνοντας το μήνυμα ότι η Βία, ο Ρατσισμός, το bullying, η ξενοφοβία, πρέπει να αποβληθούν οριστικά από το Σχολείο, το γήπεδο, την κοινωνία.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

10.00: Τελετή έναρξης – Παρέλαση ομάδων

          

10.15: 1ος αγώνας: Ομάδα Καθηγητών/Δασκάλων – 2ο Λύκειο Αγρινίου

 

10.40: Επίδειξη Free Style Football – Χορευτικό Dance Academy

 

10.50: 2ος αγώνας: Παλαίμαχοι Παναιτωλικού – Κ17 Παναιτωλικού

 

11.15: Δρώμενο αφιερωμένο στο προσφυγικό – ξενοφοβία Σύλλογος Ποντίων «Δ. Ψαθάς»

 

11.30: 3ος αγώνας: Μικτή ομάδα των Λυκείων Αγρινίου – Επαγγελματική ομάδα Παναιτωλικού

 

11.55: Εκτελέσεις πέναλτι μαθητών στους τερματοφύλακες Παναιτωλικού

 

12.05: Απονομή αναμνηστικών στους συμμετέχοντες

 

12.15: Χορευτικό Dance Academy – Είσοδος μαθητών στον αγωνιστικό χώρο να τραγουδήσουν το τραγούδιΧέρια σαν και αυτά (Λοκομόντο) και να χορέψουν

 

12.30: Λήξη της εκδήλωσης