Παναγιώτης Στάικος:Τετέλεσται και ο δεύτερος Φοίνικας στο Ηρώον των Πεσόντων του Αστακού

Είναι ο  τέταρτος Φοίνικας που ξεράθηκε  από το Αφρικάνικο  Σκαθάρι  από τον  Νοέμβριο , που το είχα επισημάνει  και είχα παρακαλέσει  να ρίξει ο Δήμος φάρμακο σε όλους.
Δυστυχώς  δεν εισακούστηκε η παράκλησή μου και τώρα ,όπως  φαίνεται στην φωτογραφία  και άλλος Φοίνικας   στην Νοτιοανατολική γωνία της  Πλατείας , σε λίγες ημέρες  θα έχει  ξεραθεί  τελείως…..

Είναι κρίμα Φοίνικες των τεσσάρων και  πέντε  μέτρων, όπως φαίνεται  στην φωτογραφία της Νοτιοδυτικής  γωνίας της Πλατείας , οι  οποίοι  είχαν φροντίδα για 25  χρόνια , σε λίγο   χρόνο να ξεραθούν.!!!

 

Κύριε  Δήμαρχε
Πριν  από λίγο καιρό σας έδωσα συγχαρητήρια που φυτέψατε 20 Φοίνικες στα κενά της παραλίας , τους οποίους  φροντίζετε με καθημερινό πότισμα.
Σήμερα κάνω έκκληση σε εσάς προσωπικά , να δώσετε εντολή  για να προμηθευτεί ο Δήμος άμεσα την ποσότητα φαρμάκου που απαιτείται (  ο  κύριος Χολής ο οποίος έχει φυτώριο , αλλά  και ο Γεωπόνος κύριος  Κυριάκος   πρότειναν 5 κιλά  για τον καθένα , το οποίο  θα πρέπει να πέσει στην ρίζα και στην καρδιά του κάθε Φοίνικα ), γιατί διαφορετικά   σε  λίγο  καιρό  δεν θα υπάρχει ούτε ένας Φοίνικας για  δείγμα  στον Αστακό .
Με την ελπίδα ότι αυτή την φορά  θα εισακουστεί  η παράκλησή μου .
Αστακός 10/8/2015
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ

 

Πρώην ΔΗΜΑΡΧΟΣ  ΑΣΤΑΚΟΥ
http://xiromeronews.blogspot.gr/