Παναθηναϊκός: Προτάθηκαν Αμορεμπιέτα και Σπόλι

amorepol

Δύο ονόματα ακόμα φαίνεται ότι προστίθενται στη λίστα με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους του Παναθηναϊκού, αφού προτάθηκαν οι Φερνάντο Αμορεμπιέτα και Νίκολας Σπόλι.

Οι δυο τους είναι ποδοσφαιριστές με μεγάλη εμπειρία και παραστάσεις από μεγάλα πρωταθλήματα, όπως ακριβώς το θέλει ο Γιάννης Αναστασίου για τα μετόπισθεν, σύμφωνα με όσα είχε πει και στην τελευταία συνέντευξη Τύπου της σεζόν μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι…

Όπως αναφέρει η «LiveSport», έχουν προταθεί στους «πράσινους».

Ο Φερνάντο Αμορεμπιέτα που βρίσκεται στη Χιλή για να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην εθνική ομάδα της Βενεζουέλας, ανήκει στη Φούλαμ μέχρι το 2017, το γεγονός όμως πως η λονδρέζικη ομάδα πέρασε δύσκολες στιγμές τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και το μοναδικό που κατάφερε ήταν ν’ αποφύγει τον υποβιβασμό στη LeagueOne, ενδεχομένως να τον ωθήσει στην αναζήτηση νέου ποδοσφαιρικού σταθμού.

Ο Νίκολας Σπόλι ανήκει στην Κατάνια για έναν χρόνο ακόμα, όμως είναι σχεδόν απίθανο να συνεχίσει. Στο δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015 μετακόμισε στη Ρόμα με στόχο να ξαναβγεί στο προσκήνιο μετά και τον υποβιβασμό της Κατάνια, όμως απέτυχε να προκαλέσει αντίκτυπο στους «τζιαλορόσι» και πλέον ψάχνει κάτι άλλο για να συνεχίσει την καριέρα του. O 32χρονος Αργεντινός έχει αγωνιστεί επίσης στη Νιούελς της πατρίδας του, για μια τετραετία (2005-2009), μέχρι να κάνει το βήμα στην Ιταλία.

gazzetta.gr