Παναιτωλικός: «Ετοιμασίες για ένα ακόμα ταξίδι»

sup-panai-proponisi1

Φωτογραφία από τις εργασίες στο Emileon ανέβηκε στη σελίδα του Παναιτωλικού στο facebook κάνοντας λόγο για ετοιμασίες για ένα ακόμα ταξίδι. Τσεκάρισμα από Πόντες στο Καρπενήσι.

Στον Παναιτωλικό μετρούν αντίστροφα για την έναρξη της νέας σεζόν, καθώς για τις 3 Ιουλίου έχει προγραμματιστεί η πρώτη προπόνηση, ενώ από τη Δευτέρα (29/6) θα ξεκινήσουν να υποβάλλονται σε ιατρικές εξετάσεις οι ποδοσφαιριστές.

Μάλιστα, οι Αγρινιώτες ανέβασαν στη σελίδα τους στο facebook, η οποία δείχνει τις εργασίες που γίνονται καθημερινά για τη βελτίωση των εγκαταστάσεων στο Emileon. Αυτή συνοδευόταν από τη λεζάντα: «Ετοιμασίες. Σε λίγες μέρες ξεκινάει ένα ακόμα ταξίδι» στέλνοντας μήνυμα για μία δυνατή σεζόν.

Από εκεί και πέρα, στο Καρπενήσι ταξίδεψαν την Παρασκευή (26/6) ο Λιονέλ Πόντες και οι συνεργάτες με συνοδεία τον Μάκη Μπελεβώνη, προκειμένου να τσεκάρουν τις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου, στο οποίο τα «καναρίνια» θα πραγματοποιήσουν και φέτος το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους από τις 13 μέχρι τις 16 Ιουλίου.

Τέλος, σε ό,τι έχει να κάνει με το μεταγραφικό κομμάτι, υπενθυμίζουμε ότι έχουν αποκτηθεί οι Ντάνι Μπεχαράνο, Δημήτρης Κυριακίδης, ενώ υπάρχει στόχος να γίνουν μια-δυο μεταγραφές μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

gazzetta.gr