Παναιτωλικός-Παναχαΐκή 0-0.Θέλει δουλειά…

 

Ο Παναιτωλικός δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε την Παναχαϊκή  στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Στα αξιοσημείωτα είναι η επιστροφή του Καμαρά που κέρδισε το χειροκρότημα του κόσμου (2.000) και η εμφάνιση του Ουάρντα που έδειξε ότι έχει πολύ καλά στοιχεία.

 

Ο Πόντες έχοντας σημαντικές απουσίες αποφάσισε να συνεχίσει τα πειράματα και δεν έδειξε την ενδεκάδα που υπολογίζει να αρχίσει το πρωτάθλημα.

 

Στο πρώτο ημίχρονο τα καναρίνια ξεκίνησαν άσχημα αλλά στην συνέχεια ανέβασαν στροφές. Οι κυανοκίτρινοι είχαν την κατοχή της μπάλας αλλά δεν έβγαλαν πολλές ευκαιρίες για γκολ με την σημαντικότερη να είναι ένα σουτ του Παπάζογλου από το ύψος της μικρής περιοχής. Για ακόμη ένα παιχνίδι ο Μάκος ήταν το 6ρι έχοντας μπροστά του τους Ρουσκουσέδα και Μπεχαράνο ενώ στα άκρα ήταν οι Κάπελ και Ρομερό.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πόντες πέρασε στο παιχνίδι τον Βιγιαφάνιες βάζοντας στην κορυφή της επίθεσης τον Κάπελ. Αυτό το σύστημα όμως δεν απέδωσε αφού η εμφάνιση ήταν κακή και δεν κατάφερε να φτιάξει ευκαιρίες.

 

Τέλος το γενικό συμπέρασμα είναι ότι η ομάδα δεν είναι έτοιμη για την έναρξη του πρωταθλήματος και αν θέλει να πετύχει τους στόχους της εκτός από ένα μεγάλο επιθετικό, πρέπει γρήγορα να βελτιωθεί αλλιώς θα έχουμε μια δύσκολη χρονιά…. http://panaitolikos1926.blogspot.gr/