Παναιτωλικός: Όλες οι γενιές κοντά στην ομάδα (βίντεο)

1

Δύο πρόσωπα με ιδιαίτερο συμβολισμό πρωταγωνιστούν στο σποτ των εισιτηρίων διαρκείας του Παναιτωλικού που από τη Δευτέρα θα είναι στη διάθεση των φιλάθλων (δείτε ΕΔΩ).

Ο «παππούς» της ιστορίας είναι ο κ. Γιάννης Τσιρογιάννης, ένας από τους πιο παλιούς και πιστούς φιλάθλους της ομάδας. Δίπλα στον Παναιτωλικό εδώ και δεκαετίες τον υπηρέτησε και από διοικητικά πόστα σε δύσκολες εποχές. Ήταν εδώ πάντα, ακολουθώντας το μεγαλύτερο μέρος της 90χρονης διαδρομής του Συλλόγου μας.

Ο «εγγονός» είναι ο Σπύρος Σκόνδρας, ταλαντούχος ποδοσφαιριστής της ομάδας Κ15 του Παναιτωλικού. Το μέλλον της ομάδας, που συνδέεται εξ’ αίματος με την ιστορία του Συλλόγου. Εγγονός του αείμνηστου ποδοσφαιριστή Βασίλη Μήτσου, που αποτέλεσε μια από τις πλέον εμβληματικές μορφές της ομάδας!

Ο Σπύρος βαδίζει στα χνάρια του παππού του Βασίλη και θέλει να συνεχίσει την ιστορία του φορώντας τη κυανοκτίρινη φανέλα.

Ο Σπύρος βαδίζει χέρι – χέρι και με τον «παππού» του κ. Γιάννη, δείχνοντας το δρόμο σε όλους μας. Να πάρουμε θέση και φέτος στην κερκίδα, να στηρίξουμε την ομάδα μας, να ζήσουμε την περηφάνια της 90χρονης ιστορίας και τις διακρίσεις του σήμερα, κάνοντας τον Παναιτωλικό ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ!