Παραδόθηκε ο 48χρονος που είχε πυροβολήσει τα δύο αδέρφια στον Κουβαρά

 

Συνελήφθη, μετά από αυθόρμητη προσέλευση του, σήμερα (23-11-2015) το πρωί, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ο 48χρονος ημεδαπός που αναζητούνταν για απόπειρα ανθρωποκτονίας, δύο ημεδαπών αδερφών στο Ξηρόμερο Αιτωλοακαρνανίας.

Σε βάρος του δράστη είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πλημμελειοδικών Αγρινίου, για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία, της παράνομη οπλοφορίας, οπλοκατοχής και οπλοχρησίας.

Υπενθυμίζεται, ότι ο 48χρονος στις (17-11-2015) το απόγευμα, σε αγροτική περιοχή, στο Κουβαρά Ξηρομέρου, Αιτωλοακαρνανίας, λόγω κτηματικών διαφορών, πυροβόλησε με πυροβόλο όπλο δύο ημεδαπούς (αδέρφια), ηλικίας 46 και 41 ετών, τραυματίζοντας τον πρώτο στο γοφό και τον άλλο στα πόδια. (ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 18-11-2015: Ταυτοποιήθηκαν τα πλήρη στοιχεία των δραστών της χθεσινής απόπειρας ανθρωποκτονίας στο Ξηρόμερο)

Κατά τη σύλληψη του ο δράστης παρέδωσε στους αστυνομικούς το πιστόλι με το οποίο είχε πυροβολήσει καθώς και δύο φυσίγγια.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και τον Ανακριτή Πλημμελειοδικών Αγρινίου και κρατείται προκειμένου να απολογηθεί.