Περίπτερα του ΝΑΙ και του ΟΧΙ θα στηθούν στο Αγρίνιο. Ξεκάθαρο ΝΑΙ από τον Παπαναστασίου

unnamed

Με τη συμμετοχή εκπροσώπων κομμάτων,φορέων,συλλόγων και επιστημονικών οργανώσεων ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Αγρινίου ευρεία σύσκεψη,που στόχο είχε την διάθεση κοινοχρήστων  χώρων για την εγκατάσταση περιπτέρων στην κεντρική πλατεία της πόλης των υποστηρικτικών οργανώσεων του ΝΑΙ και του ΟΧΙ ,αλλά και των κομμάτων κοινοβουλευτικών ή μη.

Τη σύσκεψη συγκάλεσε ο δήμαρχος του Αγρινίου κ.Γιώργος Παπαναστασίου ο οποίος εμφανίστηκε πρόθυμος να υιοθετήσει κάθε σχετικό αίτημα συστήνοντας παράλληλα προς κάθε κατεύθυνση ψυχραιμία προκειμένου να κυλήσουν ομαλά οι ημέρες που απομένουν έως το δημοψήφισμα.

Στη διάρκεια της σύσκεψης αναπτύχθηκε κι ένας προβληματισμός για το εάν θα έπρεπε να εκδοθεί κι ένα κείμενο με θέσεις πάνω στο ερώτημα του δημοψηφίσματος μιας και συμμετείχε ένας ικανός αριθμός φορέων κάτι που τελικά απορρίφθηκε μιας και η σύσκεψη είχε οργανωτικό χαρακτήρα και μόνο.
Πάντως ο δήμαρχος κ.Παπαναστασίου πήρε ξεκάθαρη θέση υπέρ του ΝΑΙ υπογραμμίζοντας ότι τον εκφράζει απόλυτα το χθεσινό ψήφισμα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας.
Να σημειωθεί ότι από την πλευρά του ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ.Νίκος Καζαντζής ευχαρίστησε τους υπαλλήλους του Δήμου για την συμβολή τους στην προετοιμασία της διεξαγωγής του δημοψηφίσματος ενώ ανέφερε ότι θα δοθούν δημοτικές αίθουσες στις ομάδες υποστήριξης του ΝΑΙ και του ΟΧΙ προκειμένου να συνεδριάσουν.
Αργά το μεσημέρι θα συνεδριάσει η αρμόδια επιτροπή του δήμου υπό τον αντιδήμαρχο προκειμένου να οριστικοποιήσει τα σημεία εγκατάστασης των περιπτέρων.

Εμφάνιση DSC00068.jpg

Εμφάνιση DSC00055.jpg

Εμφάνιση DSC00073.jpg