Πιο… στενά για Ράγιος

220113

Φόρμουλα για να έρθουν σε επαφή με τον Ρούμπεν Ράγιος και να βολιδοσκοπήσουν τις προθέσεις του αναζητούν στην ΑΕΚ. Δεν υπολογίζεται στην Μακάμπι Χάιφα ο 29χρονος , που έχει προσιτό κασέ.

Τα δεδομένα της υπόθεσης του Ρούμπεν Ράγιος θέλουν να «ξεψαχνίσουν» στην ΑΕΚ. Στην «Ένωση» ψάχνονται για ακόμη έναν παίκτη που μπορεί να δώσει λύσεις πίσω από τον σέντερ φορ και ανάμεσα στα ονόματα που βρίσκονται στις «κιτρινόμαυρες» λίστες είναι και του 29χρονου Ισπανού μεσοεπιθετικού.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια επαφή από τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, ωστόσο, αυτό δεν αποκλείεται να γίνει το προσεχές διάστημα. Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς συνεχίζει να παρακολουθεί κι άλλους ποδοσφαιριστές με τα στοιχεία που θέλει η ΑΕΚ, όμως, η υπόθεση του Ράγιος δεν παύει να έχει κι άλλα πλεονεκτήματα.

Το πρώτο είναι πως ο παίκτης, έπειτα και από την έλευση του Ρόνι Λέβι στην Μακάμπι Χάιφα, δεν υπολογίζεται και βρίσκεται στην
πόρτα της εξόδου. Μάλιστα παρότι δεσμεύεται μέχρι το καλοκαίρι του 2017, ενδέχεται να αποχωρήσει ακόμη και λύνοντας το συμβόλαιό του αν βρεθεί ο επόμενος εργοδότης του.

Το δεύτερο είναι το κασέ του. Αυτό, κινείται σε άκρως προσιτά επίπεδα για την «Ένωση», που στην περίπτωση που έρθει σε επαφές μαζί του δύσκολα θα χρειαστεί να ανέβει πάνω από τις 250.000 ευρώ ετησίως.

sport-fm.gr