Πισώπλατα πυροβολήθηκε ο 68χρονος στην Παλαιοκαρυά(νεότερη ενημέρωση)

 

Πισώπλατα,την ώρα που επιχειρούσε να μπει στο αυτοκίνητο του  και με περισσότερες από μία σφαίρες ,κατά πάσα πιθανότητα απο κυνηγετικό όπλο,πυροβολήθηκε ο 68 χρόνος συνταξιούχος. ο οποίος βρέθηκε σήμερα στις 12,περίπου, το μεσημέρι  νεκρός σε αγροτική περιοχή της  Παλαιοκαρυάς Τριχωνίδας .
Αυτά είναι ορισμένα από τα στοιχεία,σύμφωνα πάντα με πληροφορίες που μετέδωσε η κρατική τηλεόραση και που αρχίζουν να γίνονται γνωστά από την έρευνα της αστυνομία -και του ιατροδικαστή- η οποία αρχίζει να πείθεται και να προσανατολίζεται στη εγκληματική ενέργεια.Τον άτυχο 68χρονο τον βρήκε πεσμένο ένας γείτονας του ο οποίος αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία.
Όπως λένε οι χωριανοί επρόκειτο για έναν φιλήσυχο άνθρωπο συνταξιούχο που έμενε στην Αθήνα και τον τελευταίο χρονικό διάστημα είχε κατέβει στο χωριό .Το γεγονός δεν συγκλόνισε μόνο τους οικείους (σύζυγο-κόρη και γαμπρό)του αλλά και τους συγχωριανούς του.
Στο μεταξύ σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας  για την πορεία των οποίων θα υπάρξει κι επίσημη ενημέρωση.