Πλησιάζει Μιλουτίνοφ ο Ολυμπιακός!

175833

Μία ανάσα από την απόκτηση του 21χρονου Σέρβου σέντερ της Παρτιζάν, Νίκολα Μιλουτίνοφ, βρίσκεται ο Ολυμπιακός, που καταλήγει όπως όλα δείχνουν στο να κλείσει τις θέσεις των ξένων με ψηλό.

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μίας ακόμα μεταγραφής του βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν έρθει σε συμφωνία με την Παρτιζάν για την μεταγραφή του 21χρονου Σέρβου σέντερ, Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος επελέγη στο νο26 του φετινού ντραφτ του ΝΒΑ από τους Σαν Αντόνιο Σπερς. Για τον παίκτη, οι πρωταθλητές είχαν ενδιαφερθεί πριν το Final Four της Μαδρίτης, εγκατέλειψαν όμως την περίπτωση, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν την παρακολουθούσαν.

Ο ύψους 2.11 ταλαντούχος παίκτης, βρέθηκε σε συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό και την Αναντολού Εφές, όμως δεν βρέθηκε η «χρυσή» τομή με την Παρτιζάν, που έχει συμβόλαιο μαζί του για έναν ακόμα χρόνο. Ο Ολυμπιακός, που όπως όλα δείχνουν αποφάσισε να καλύψει με τρίτο σέντερ την έκτη θέση ξένου που έχει «κενή» στο ρόστερ, ήρθε σε συμφωνία με τον σύλλογο του Βελιγραδίου και εκτός απροόπτου θα αποκτήσει τον παίκτη για τα επόμενα τρία χρόνια.

Φυσικά, εφόσον όλα πάνε καλά, στο συμβόλαιο θα μπει όρος για αποδέσμευσή του Μιλουτίνοφ για το ΝΒΑ, καθώς είναι δεδομένο πως οι Σπερς πιστεύουν πολύ στο ταλέντο του και θα τον παρακολουθούν «στενά» στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και την Ευρωλίγκα. Οι πληροφορίες περί προχωρημένων συζητήσεων, επιβεβαιώθηκαν και απο την ΚΑΕ και ο Ολυμπιακός να θωρακίσει ακόμα περισσότερο τη ρακέτα του και τη θέση «5», όπου υπάρχουν ήδη οι Πάτρικ Γιάνγκ και Οθέλο Χάντερ.

sport-fm.gr