«Πολλά χρόνια πίσω…»

000939

Περίλυπος για την εμφάνιση και την ντροπιαστική ήττα της Ελλάδας εμφανίστηκε ο Σέρχιο Μαρκαριάν. «Πρέπει να διορθωθούν πολλά πράγματα, να κοιτάξουν να βρουν έναν προπονητή για την επόμενη μέρα», είπε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαρκαριάν στην κάμερα της ΕΡΤ

«Πολύ κακό το αποτέλεσμα, το παιχνίδι έδειξε ότι η ομάδα έχει δρόμο και θέλει δουλειά. Όταν ήμασταν καλύτεροι, κάναμε ένα λάθος σε φάση που έχουμε δουλέψει και ήρθε το γκολ. Προσπαθήσαμε, βάλαμε επιθετικούς για να βάλουμε γκολ. Η αντίπαλη ομάδα ήταν κλειστή, έκανε την προσπάθειά της και φεύγουμε χωρίς τίποτα».

Για την ήττα κόντρα σε μια ομάδα ερασιτεχνών: «Ερασιτέχνες δεν παίζουνε έτσι. Είναι μια ομάδα, εμείς ξεκινήσαμε άσχημα, τώρα με την ήττα γυρίσαμε πολλά χρόνια πίσω, πριν το 2004. Πρέπει να δούμε το μέλλον, με νέα δύναμη, με νέες ιδέες για να έχει καλύτερα αποτελέσματα. Δεν είναι εύκολο, υπάρχουν πολλά προβλήματα. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι να δημιουργήσεις παίκτες από μικρές ηλικίες. Παίζουμε λίγα παιχνίδια και πρέπει να διορθώσουμε πολλά πράγματα. Δεν ξέρω αν εγώ μπορώ να κάνω την προσπάθεια που πρέπει».

Για το τι χρειάζεται πλέον: «Πιστεύω πως η πολιτική θα καθοριστεί από την ΕΠΟ. Πρέπει να ψάξουν το δρόμο μαζί με τον Γιώργο Καραγκούνη, που θέλουν να ακολουθήσουν, να κοιτάξουν να βρουν έναν προπονητή που θέλουν και να διορθώσουν πολλά πράγματα».

Για το αν θα μείνει: «Έχω συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβρη, αλλά δεν έχω πρόβλημα για ότι και αν συμβεί».

sport-fm.gr