Πουλήθηκε η Παναχαϊκή!

185529

Είναι οριστικό! Ο Αλέξης Κούγιας έδωσε τα χέρια με τους Αθηναίους επιχειρηματίες και η Παναχαϊκή αλλάζει σελίδα ύστερα από επτά χρόνια.

Μια ιστορική αλλαγή στην Παναχαϊκή είναι γεγονός. Το sport-fm.gr σας είχε ενημερώσει εδώ και μέρες για το φλερτ που υπήρχε και το οποίο τελικά οριστικοποιήθηκε.

Ο Αλέξης Κούγιας έδωσε οριστικά και αμετάκλητα τα χέρια με Αθηναίους επιχειρηματίες και πλέον ο πατρινός σύλλογος μπαίνει σε νέα εποχή.

Ο γνωστός ποινικολόγος αποχωρεί απ’ τους «κοκκινόμαυρους» ύστερα από επτά χρόνια (είχε αναλάβει στα τέλη του 2008), έχοντας πλέον αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο της ΑΕΛ.

Σήμερα έγινε το τελικό ραντεβού ανάμεσα στον κ. Κούγια και τους ανθρώπους της επόμενης μέρας, όπου ρυθμίστηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες. Ουσιαστικά απομένει μόνο η ανακοίνωση (ήρθε προς επιβεβαίωση λίγη ώρα αργότερα) για την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς, ενώ είναι θέμα ημερών (ίσως και ωρών) να πέσουν οι τυπικές υπογραφές.

Ήδη έχει εξουσιοδοτήσει τον Πότη Τσιριμπή (εκπρόσωπο των επιχειρηματιών που αναλαμβάνουν και γενικό αρχηγό της ΠΑΕ) για τα διαδικαστικά, ούτως ώστε να τρέξει τις υποθέσεις της ομάδας, μέχρι να ολοκληρωθεί το deal της μεταβίβασης, λογικά την άλλη εβδομάδα.

sport-fm.gr