Προετοιμάζεται για Παναθηναϊκό και… μεταγραφές

ImageHandler2

 

 

Ο Παναιτωλικός έκλεισε εξαιρετικά το 2015 με τη νίκη κόντρα στον Ηρακλή στο Αγρίνιο με 2-0 και τη Δευτέρα (4/1) έχει μια πολύ δύσκολη δοκιμασία στην έδρα του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο για την πρεμιέρα του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ. Να θυμίσουμε ότι στον πρώτο γύρο ο Παναιτωλικός είχε ηττηθεί από τον Παναθηναϊκό με 2-1, ενώ μάλιστα οι Αγρινιώτες είχαν βρεθεί μπροστά στο σκορ.

Τα «καναρίνια» συνέχισαν την προετοιμασία τους για το, εν λόγω, παιχνίδι με τους Κόρσιενς, Ρουσκουσέδα και Ντάνι Μπεχαράνο να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα, ενώ θεραπεία ακολούθησαν οι: Παπουτσογιαννόπουλος και ο Αθανασόπουλος και έτσι η συμμετοχή τους στην αποστολή για την Αθήνα, όσον αφορά τους τρεις πρώτους, θεωρείται αρκετά δύσκολη. Στα της προπόνησης, οι ποδοσφαιριστές επιδόθηκαν σε: Ασκήσεις ταχύτητας και εκρηκτικότητας, ασκήσεις τακτικής, τελειώματα φάσεων και δίτερμα.

Η προετοιμασία του Παναιτωλικού για το ματς με τον Παναθηναϊκό θα ολοκληρωθεί την Κυριακή (3/1) στην τελευταία προπόνηση που είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί στις 11:30 το πρωί στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου, «Emileon».

Ο Ντιένγκ και ο Ουάρντα

Το όνομα του Αμρ Ουάρντα πρωταγωνιστεί στις αθλητικές ιστοσελίδες και τις τελευταίες ημέρες είχε γραφεί ότι ο Μίτσελ ενδιαφέρεται να τον πάρει στην Μαρσέιγ. Από την ΠΑΕ δεν επιβεβαιώνεται κάποια ενδεχόμενη πρόταση από σύλλογο του εξωτερικού και σύμφωνα με πληροφορίες θεωρείται απίθανο να αποδεσμευτεί ο καλύτερος και ποιοτικότερος ποδοσφαιριστής του ρόστερ.

Όσον αφορά την ενίσχυση, η ομάδα από το Αγρίνιο έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Σενεγαλέζο εξτρέμ, Σεϊκού Ντιένγκ. Ο Γιάννης Μαντζουράκης ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει και όλο αυτό το φημολογούμενο ενδιαφέρον αποκτήσει σάρκα και οστά μόλις ο ποδοσφαιριστής έρθει στο Αγρίνιο, όπου και θα γίνουν οι τελικές συζητήσεις.http://www.joinsports.gr/