Προς ανατροπή και παραμονή των τριών της ΚΕΔ!

bikas_0

Ο Βασίλης Βέργης αποκαλύπτει το παρασκήνιο των έντονων πιέσεων που δέχονται Μπίκας, Καλύβας και Τσαχειλίδης να αποσύρουν τις παραιτήσεις τους και τις δεύτερες σκέψεις των τριών ανδρών.

Έντονος προβληματισμός ο οποίος τελικά μπορεί να οδηγήσει ακόμη και σε ανατροπή της απόφασής τους για παραίτηση από την ΚΕΔ υπάρχει στους Γιώργο Μπίκα, Δημήτρη Καλύβα και Γιάννη Τσαχειλίδη.

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες μας, το πρέσινγκ από την πλευρά τόσο της Επιτροπής Εξομάλυνσης (Κουτσοκούμνης, Δρόσος), όσο και από τα κυβερνητικά στελέχη (τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Σταύρο Κοντονή και τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη) είναι διαρκές κυρίως στο να εγγυηθούν στα τρία μέλη της ΚΕΔ ότι από εδώ και πέρα δεν πρόκειται να αντιμετωπίσουν τον παραμικρό κίνδυνο ή ενόχληση από τους όποιους εκφραστές του ποδοσφαιρικού παρακράτους.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι κύριοι Μπίκας, Καλύβας και Τσαχειλίδης έχουν αρχίσει πια να σκέφτονται πολύ έντονα το ενδεχόμενο της παραμονής τους, κάτι το οποίο είχε αποκλειστεί το περασμένο Σάββατο, μετά τα όσα συνέβησαν εις βάρος του τελευταίου.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν πάντως μέσα στην εβδομάδα, καθώς υπάρχουν προγραμματισμένες συνεδριάσεις, τόσο του διοικητικού συμβουλίου της Superleague, όσο (κυρίως) της Επιτροπής Εξομάλυνσης την Πέμπτη, η οποία αναμένεται να πάρει και ξεκάθαρη θέση υπέρ της παραμονής των τριών.

Δεδομένο πρέπει να θεωρείται ότι οι κύριοι Μπίκας, Τσαχειλίδης και Καλύβας θα κάνουν τους ορισμούς αυτής της εβδομάδας σε Football League και Γ’ Εθνική, καθώς το θεωρούν «ηθική τους υποχρέωση». Και όλα δείχνουν ότι πλέον υφίστανται σοβαρότατες πιθανότητες παραμονής τους στο πόστο που τους είχε ανατεθεί για την εξυγίανση της ελληνικής διαιτησίας.

sdna.gr