Προσέγγιση Ολυμπιακού σε Ντάνστον!

ÁÐÏÈÅÙÓÇ ÔÇÓ ÏÌÁÄÁÓ ÔÏÕ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÕ ÁÐÏ ÏÐÁÄÏÕÓ ÓÔÏ ÓÅÖ

Η προσπάθεια του Ολυμπιακού να κρατήσει τον «κορμό» αναλλοίωτο είναι σε εξέλιξη και σύμφωνα με πληροφορίες, οι αδελφοί Αγγελόπουλοι, συναντήθηκαν ήδη με τον Μπράιαντ Ντάνστον. Τι γίνεται με Σλούκα.

Οι σύντομες διακοπές που έκαναν στον Ολυμπιακό μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος έλαβαν τέλος και ήδη διοίκηση και προπονητής έπιασαν… δουλειά. Ο σχεδιασμός έχει ως προτεραιότητα να μείνει αναλλοίωτος ενόψει της νέας σεζόν ο βασικός «κορμός» και συγκεκριμένα να μείνουν αρχικά στην ομάδα οι Κώστας Σλούκας και Μπράιαντ Ντάνστον.

Ο Αμερικανός σέντερ, δέχθηκε πριν λίγο καιρό πρόταση από την Αναντολού Εφές έναντι 1,8 εκατομμυρίων δολαρίων για δύο χρόνια και όλα έδειχναν πως θα την αποδεχθεί –προς αυτή την κατεύθυνση τον πίεζε ο μάνατζέρ του Μίσκο Ραζνάτοβιτς- αλλά φαίνεται πως τα δεδομένα αλλάζουν. Ο Ολυμπιακός που θέλει να κρατήσει τον παίκτη –έχει εκφράσει και αυτός επιθυμία να μείνει- δεν έκατσε με σταυρωμένα τα χέρια. Οι πρόεδροι της ομάδας, αδελφοί Αγγελόπουλοι τον κάλεσαν στο γραφείο τους και του μίλησαν προσωπικά.

Ποσά δεν έχουν γίνει επίσημα γνωστά, όμως σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε στον παίκτη βελτιωμένη πρόταση από τις 550 χιλιάδες δολάρια που είχε λαμβάνειν μέχρι φέτος (700 χιλιάδες το χρόνο για διετές συμβόλαιο). Πλέον ο Αμερικανός σέντερ απολαμβάνει τις διακοπές του στο Ντουμπάι και θα αποφασίσει τις επόμενες ημέρες, όμως οι πιθανότητες πλέον αυξήθηκαν σημαντικά για τον Ολυμπιακό.

Τα είπαν Σλούκας-Σφαιρόπουλος

Στο έτερο μεγάλο θέμα του σχεδιασμού, την παραμονή του Κώστα Σλούκα δηλαδή, ήδη έχει γίνει η συζήτηση του παίκτη με τον προπονητή για τον ρόλο που θα έχει στην ομάδα και υπάρχει αισιοδοξία πως στην συνάντηση που θα έχει την προσεχή εβδομάδα με τους αδελφούς Αγγελόπουλους θα τα βρουν και στο οικονομικό και θα συνεχίσει να φορά «ερυθρόλευκα» για τρία ακόμα χρόνια.

sport-fm.gr