«Πρόταση Ολυμπιακού για Στραματσιόνι»!

214958hp2

Τον 39χρονο Ιταλό τεχνικό, Αντρέα Στραματσιόνι, προσπαθεί να φέρει στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός σύμφωνα με δημοσίευμα της Gazzetta Dello Sport!

Την ώρα που το… τοπίο για τον Μάρκο Σίλβα παραμένει ασαφές λόγω Σπόρτινγκ Λισσαβώνας οι Ιταλοί και ειδικότερα η Gazzetta Dello Sport φέρνει στην επιφάνεια το όνομα του Στραματσιόνι για τον Ολυμπιακό! Ειδικότερα τονίζει πως η πειραϊκή ΠΑΕ επικοινώνησε ήδη με την πλευρά του 39χρονου πρώην τεχνικού των Ίντερ και Ουντινέζε, καταθέτοντας πρόταση. Ο Αντρέα Στραματσιόνι σύμφωνα πάντα με όσα προκύπτουν από την Ιταλία δείχνει θετικός και θέλει να φέρει στην Ελλάδα το team που είχε στην προηγούμενή του ομάδα.

Ο Στραματσιόνι φέρεται να πρότεινε στον 43χρονο, Ρομπέρτο Μούτσι, που δουλεύει στις υποδομές της Ρόμα να γίνει συνεργάτης του στον Ολυμπιακό με τον Μούτσι να μην παρουσιάζεται τόσο θετικός. Ως παίκτης ο Στραματσιόνι έχει παίξει στην Μπολόνια και ως τεχνικός έχει εργαστεί στους μικρούς της Ρόμα και της Ίντερ, στην πρώτη ομάδα της Ίντερ αλλά και στην Ουντινέζε την σεζόν που μας πέρασε.

Eίναι γεννημένος στην Ρώμη, το αγαπημένο του σύστημα είναι το 3-5-2 και έχει ποσοστό νικών 44,6% στην καριέρα του. Επίσης έχει 20,8% σε ισοπαλίες και 34,6% σε ήττες. Στην παρούσα φάση ο νεαρός και φιλόδοξος Ιταλός προπονητής είναι χωρίς δουλειά. Ανεξάρτητα από τα όσα υποστηρίζουν οι γείτονές μας πάντως, ο Ολυμπιακός έχει κοιτάξει και την ιταλική αγορά φέτος για προπονητή.

gazzetta.gr