Πρώην εραστής βγάζει στη φόρα βίντεο από το κρεβάτι με τη Madonna

Ένα άκρως αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ με προσωπικές στιγμές της Madonna αναμένεται να προκαλέσει σάλο.

Ο πρώην εραστής της διάσημης τραγουδίστριας Dan Gilroy έδωσε στον σκηνθοθέτη Guy Guido υλικό από την εποχή που είχε σχέση με τη Madonna. Στα βίντεο υπάρχουν ιδιωτικές συνομιλίες τους στην κρεβατοκάμαρα που κατέγραψε κατά τους 18 μήνες που διήρκησε το ειδύλλιό τους.

Το ντοκιμαντέρ εστιάζει στην περίοδο 1979 – 1982, περίοδο που η Madonna ζούσε στη Νέα Υόρκη με τον Dan Gilroy και τον αδερφό του Ed. Θα περιλαμβάνονται συνεντεύξεις και γλυκά ερωτικά σημειώματα που άφηνε στον Dan, καθώς και ερωτικά γράμματα που του έγραφε για να εκφράσει τα συναισθήματά της και τα προβλήματα που είχαν στη σχέση τους. Μεταξύ άλλων και ένα 20λεπτο απόσπασμα από ρομαντικές συζητήσεις που είχε το ζευγάρι στο κρεβάτι.

Ο 57χρονος σκηνοθέτης Guy Guido σχολίασε πως δεν έχει πάρει τη συγκατάθεση της 57χρονης τραγουδίστριας, αλλά ένιωθε πως ήταν καιρός να βγουν οι προσωπικές της στιγμές. “Ο Dan κρατούσε αυτό το υλικό πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Ήρθε όμως η στιγμή”.

Υποστήριξε πως το ντοκιμαντέρ, που αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2017, περιγράφει τη σχέση τους, που ξεκίνησε το 1979, αλλά διερευνά και τη φιλοδοξία και την αποφασιστικότητα να τα καταφέρει στη μουσική βιομηχανία.

Πηγή: Mirror