Πόντες: «Να χαίρεται ο κόσμος που θα μας βλέπει στο γήπεδο»

pontes1_neo

Στόχος του Λιονέλ Πόντες είναι ο Παναιτωλικός να συνδυάζει καλό ποδόσφαιρο με αποτελέσματα, ώστε να χαίρεται ο κόσμος που θα βλέπει τα «καναρίνια» στο γήπεδο.

Στο Αγρίνιο βρίσκεται από τη Δευτέρα (22/6) ο νέος τεχνικός του Παναιτωλικού, Λιονέλ Πόντες. Ο Πορτογάλος μετέβη στην πόλη της Αιτωλοακαρνανίας μέσω Αθήνας και στόχος του είναι τα «καναρίνια» να συνδυάσουν ωραίο ποδόσφαιρο με αποτελέσματα, όπως δήλωσε κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Επίσης, αναφέρθηκε και στο σύστημα που θα χρησιμοποιήσει τονίζοντας ότι είναι πιθανό να αλλάξει το 4-3-3, κάτι που θα εξαρτηθεί από το ρόστερ. «Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να συνδυάσουμε την εικόνα μας με νίκες. Αυτό θα προσπαθήσουμε και πιστεύω να τα καταφέρουμε γιατί πάνω απ’ όλα θέλουμε να χαίρεται ο κόσμος που θα μας βλέπει στο γήπεδο.

Τα πάντα αναφορικά με το σύστημα θα εξαρτηθούν από τους παίκτες που θα έχουμε στη διάθεση μας. Δεν είναι μονόδρομος το 4-3-3. Μπορεί να βγαίνω πρώτη φορά από την πατρίδα μου, όμως δεν έχω άγχος ούτε και φοβάμαι. Άλλωστε από μικρό παιδί είμαι μακριά από το σπίτι μου.

Είμαι φιλόδοξος και αυτό που θέλω αυτή τη στιγμή είναι να πάει όσο γίνεται καλύτερα η ομάδα», ήταν τα λόγια του. Από εκεί και πέρα, να σημειώσουμε ότι ήδη έχει υπάρξει πρώτη συνάντηση του Πόντες και των συνεργατών του με τον Μάκη Μπελεβώνη και τα υπόλοιπα στελέχη της ΠΑΕ για να αρχίσει ο σχεδιασμός ενόψει της νέας σεζόν, ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλες τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες.

gazzetta.gr