Ρίβερ με μεγάλα, Μπόκα με μικρά!

182540

Αρκετές μέρες πριν τη σέντρα του «superclasico» μεταξύ Ρίβερ Πλέιτ και Μπόκα Τζούνιορς, ο πόλεμος έχει ήδη ξεκινήσει εξ αιτίας ενός τυπογραφικού «λάθους» στα εισιτήρια του αγώνα.

Μέσα σε λίγες μέρες Ρίβερ Πλέιτ και Μπόκα Τζούνιορς θα αναμετρηθούν τρεις φορές, μία για το πρωτάθλημα Αργεντινής και άλλες δύο για το Κόπα Λιμπερταδόρες.

Αν και δεν χρειάζονται ιδιαίτεροι λόγοι για να προκληθεί χαμός σε αυτά τα ματς εξ αιτίας του μίσους που χωρίζει τους οπαδούς των δύο συλλόγων, ένα τυπογραφικό λάθος στα εισιτήρια του πρώτου αγώνα για το Λιμπερταδόρες έρχεται να ρίξει λάδι στη φωτιά του απόλυτου ντέρμπι.

Σε ορισμένα από τα μαγικά χαρτάκια που τέθηκαν σε κυκλοφορία αναφέρεται χαρακτηριστικά: ΡΙΒΕΡ-μποκα και όπως μπορεί εύκολα να γίνει αντιληπτό, η αναγραφή του ονόματος με πεζά γράμματα εξόργισε τους ανθρώπους των φιλοξενούμενων.

Η διοίκηση της Ρίβερ αναγκάστηκε να βγάλει σχετική ανακοίνωση στην οποία χαρακτηρίζει «ατυχές» το γεγονός και καλεί τους κατόχους τους να σπεύσουν να τα αντικαταστήσουν διότι θεωρούνται άκυρα.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, το κακό έχει ήδη γίνει και προσθέτει ακόμη λίγη ίντριγκα στα ματς μεταξύ των δύο ομάδων. Την Κυριακή ανοίγει ο… χορός των σερί συγκρούσεων στην έδρα της Μπόκα για το πρωτάθλημα, ενώ τέσσερις μέρες αργότερα σε εκείνην της Ρίβερ για το Λιμπερταδόρες (με τα… αμαρτωλά εισιτήρια) και μία εβδομάδα αργότερα είναι προγραμματισμένη η ρεβάνς.

sport-fm.gr