«Σαλονάτη» και… εκατομμυριούχα!

194126

Ένα χρόνο μετά, ξανά στην Πρέμιερ Λιγκ! Πριν καν πεις… Νόριτς, τα «καναρίνια» τέλειωσαν με 2-0 την Μίντλεσμπρο (του Ντίμι) κι ανέβηκαν στα «σαλόνια», παίρνοντας και το μπόνους των 120 εκατ. λίρων.

Συμπληρώθηκε το παζλ των ομάδων που του χρόνου θα παίζουν στην Πρέμιερ Λιγκ! Μετά, λοιπόν, τις Μπόρνμουθ και Γουότφορντ, η Νόριτς είναι η τρίτη της «παρέας» καθώς στον τελικό του κατάμεστου Γουέμπλεϊ επικράτησε 2-0 της Μίντλεσμπρο!

Κι όχι μόνο επιστρέφει στα σαλόνια του αγγλικού ποδοσφαίρου μια χρονιά μετά τον υποβιβασμό της, αλλά φυσικά θα καρπωθεί και το… μπόνους των 120 εκατ. λιρών(!) όπως συμβαίνει κάθε φορά στο πιο… ακριβό παιχνίδι!

Τα «καναρίνια» δεν επέτρεψαν στον τελικό των πλέι οφ να πάρει δραματικό χαρακτήρα. Διότι μέσα σε 4′, πέτυχαν δύο τέρματα, άγγιξαν γρήγορα την άνοδο κι άφησαν τον Ντίμι Κωνσταντόπουλο με την πίκρα της Championship και τη νέα σεζόν.

Την ώρα που οι δύο ομάδες στο… ίδιο λεπτό(!) είχαν από ένα δοκάρι, στη συνέχεια δεν άργησαν να έρθουν τα γκολ. Με τον Αγιάλα να κάνει γκέλα ολκής κοντά στην περιοχή του, ο Ζερόμ έκλεψε την μπάλα και στο 12’ «εκτέλεσε» τον άλλοτε τερματοφύλακα της ΑΕΚ για το προβάδισμα της Νόριτς και τους πανηγυρισμούς στο… μισό (κίτρινο) γήπεδο.

Και σα να μην έφτανε αυτό, στο 16’ «σφραγίστηκε» πρόωρα το εισιτήριο του προβιβασμού με τον Ρέντμοντ να πιάνει εξαιρετικό διαγώνιο σουτ και να γράφει με το… καλημέρα το 2-0.

Αν και υπήρχε πολύς χρόνος, αν και η Μπόρο θα μπορούσε να απειλήσει, εν τούτοις δεν κατάφερε καν να δημιουργήσει σοβαρές απειλές για την εστία της Νόριτς. Ουσιαστικά μόνο ο… γνωστός μας (από μεταγραφικά σενάρια γύρω απ’ το όνομά του) Βόσεν προσπαθούσε να κρατήσει όρθια την ομάδα του Καράνκα (του άλλοτε βοηθού του Μουρίνιο), αλλά μάταια.

Διότι η Νόριτς δεν ήταν διατεθειμένη να αφήσει τέτοια ευκαιρία να πάει χαμένη -ειδικά και με τον τρόπο που διαμορφώθηκε το σκορ- με αποτέλεσμα μάλλον πιο εύκολα και από όσο η ίδια περίμενε στο τέλος να πανηγυρίσει με τον κόσμο της την επιστροφή στην Πρέμιερ Λιγκ!

sport-fm.gr