Σοκ στη Δικαίωση: Η Βάλια δολοφονεί την Ανθή

dikaiosi-614x377

«Θα πάρω το μυστικό στον τάφο μου», της είπε πριν ξεψυχήσει.

Τα άγρια ένστικτά της βγάζει για ακόμα μία φορά η Βάλια, σύμφωνα με το περιοδικό «MYtv» και την Σοφία Τσίρκα και εξοντώνει τον πιο στενό της άνθρωπο προκειμένου να διαφυλάξει τον εαυτό της και τον Πρίγκηπα.

Η Βάλια και ο Πρίγκηπας προχωρούν το σχέδιο δολοφονίας της Ανθής, η οποία τους απειλεί πως θα τους καταδώσει στην αστυνομία. Το αδίστακτο δίδυμο θέλει να φορτώσει τον φόνο της άτυχης γυναίκας στον Χρηστίδη, με σκοπό να απαλλαγούν από τον άνθρωπο που επιθυμεί όσο τίποτε να αποκαλύψει τα εγκλήματα του Πρίγκηπα.

Η Βάλια πηγαίνει να συναντήσει την Ανθή στο διαμέρισμα που μένει με τον Χρηστίδη, ώστε να ολοκληρώσει τα δολοφονικά της σχέδια. Παραδέχεται στην Ανθή πως είναι ηθικός αυτουργός των φόνων του Μενελάου και του Νικηφόρου και κατόπιν βγάζει ένα μαχαίρι από την τσάντα και το καρφώνει στην πλάτη της Ανθής, η οποία πέφτει αιμόφυρτη στο πάτωμα.

Πριν αφήσει την τελευταία της πνοή και ενώ η Βάλια στέκεται από πάνω της, ψελλίζει μια φράση που θα αλλάξει για πάντα τη ζωή της ηθοποιού: «Ξέρω ποια είναι η κόρη σου, αλλά θα πάρω το μυστικό μαζί μου στον τάφο μου».

zappit.gr