Σπίρτζης: 20 Ιουλίου η πρώτη δημοπράτηση για το Πάτρα-Πύργος

Σπίρτζης: 20 Ιουλίου η πρώτη δημοπράτηση για το Πάτρα-Πύργος

Τη δέσμευση του Αναπληρωτή Υπουργού Υποδομών Χρήστου Σπίρτζη ότι στις 20 Ιουλίου δημοπρατείται η πρώτη εργολαβία από τις οκτώ στις οποίες “σπάει” το έργο της κατασκευής της Εθνικής Οδού Πατρών – Πύργου, έλαβαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Αχαίας Σία Αναγνωστοπούλου, Μαρία Κανελλοπούλου και Βασίλης Χατζηλάμπρου και τα μέλη της Επιτροπής Νότιας Χάραξης.

Σήμερα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση των τριών Βουλευτών Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ, Σίας Αναγνωστοπούλου, Μαρίας Κανελλοπούλου, Βασίλη Χατζηλάμπρου και της Επιτροπής Νότιας Χάραξης, με τον Αναπληρωτή Υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη. Η συζήτηση ήταν πολύ γόνιμη και ο Υπουργός δεσμεύτηκε για την ενδελεχή εξέταση του αιτήματος. Τάχθηκε υπέρ της νότιας χάραξης Πατρών – Πύργου με την προϋπόθεση της μη υπερβολικής καθυστέρησης του έργου.

Στη συνέχεια, ο Υπουργός δέχτηκε επιτροπή από το χωριό Πλάτανος Αιγιαλείας, η οποία εξέθεσε το μείζον πρόβλημα της κατάρρευσης του χωριού, εξαιτίας των τούνελ που κατασκευάζει ο ΑΚΤΩΡ. Ο Υπουργός δεσμεύτηκε για την άμεση διευθέτηση του προβλήματος.