Σταρ που ασφάλισαν το σώμα τους

Τα λαμπερά αστέρια στον πλανήτη του Χόλιγουντ δεν διαθέτουν μόνο ακίνητα και περιουσίες εκατομμυρίων. Διαθέτουν και δώρα της φύσης, τα οποία θεωρούν πολύτιμα, για αυτό και υπογράφουν ασφαλιστικά συμβόλαια αξίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων.

Ασφαλίζουν χαμόγελα, χέρια, πόδια, στήθη, οπίσθια κλπ κλπ.

Στην ταινία Pretty Woman τα βλέμματα όλων καρφώθηκαν στο χαμόγελο της. Χαμόγελο από χρυσάφι. Η ηθοποιός Τζούλια Ρόμπερτς αποφάσισε να ασφαλίσει την οδοντοστοιχία της για 30 εκατομμύρια δολάρια.

Ακόμη και η ίδια η Τέιλορ Σουίφτ δεν πίστευε στ’ αυτιά της, λένε οι πληροφορίες, όταν άκουσε το ποσό για το οποίο η ασφαλιστική εταιρεία αποφάσισε να ασφαλίσει τα πόδια της, λίγο πριν από την περσινή της περιοδεία.

£26,5 εκατομμύρια, δηλαδή €37.036.289,80 για την ακρίβεια.

Τα οπίσθια της Τζένιφερ Λόπεζ, για παράδειγμα, έχουν ασφαλιστεί, σύμφωνα με τη φημολογία έναντι £17 εκατομμυρίων, δηλαδή €23.754.850,29.

Χρυσά πόδια, όμως δεν έχουν μόνο οι γυναίκες. Όταν ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ήταν εν ενεργεία ποδοσφαιριστής, λέγεται ότι είχε ασφαλίσει τα πόδια του έναντι £100 εκατομμυρίων, δηλαδή €139.697.239.

Η Κάιλι Μινόγκ (Kylie Minogue) επίσης, λέγεται ότι έχει επίσης ένα συμβόλαιο για τα διάσημα οπίσθιά της, αν και πιο… χαμηλό, που φτάνει τα £3 εκατομμύρια, δηλαδή €4.192.032,40.

Ο Μπρους Σπρίνγκστιν είναι ένας από τους αστέρες που έχουν επίσης χρυσό ασφαλιστικό συμβόλαιο. Ο διάσημος τραγουδιστής, γνωστός και ως “The Boss” έχει ασφαλίσει τις φωνητικές του χορδές για £3 εκατομμύρια, €4.190.917

Από τη λίστα με τα βαρύτιμα κομμάτια σώματος δεν θα μπορούσε να λείπει και η Ντόλι Πάρτον. Παρ’ ότι η 69χρονη σταρ της κάντρι μουσικής μίκρυνε το διάσημο μπούστο της με αισθητική επέμβαση, η αξία του παραμένει υψηλή. Λέγεται ότι το ασφαλιστήριο για το στήθος της Ντόλι φτάνει τα £3,8 εκατομμύρια, δηλαδή €5.308.110.

ΠΗΓΗ: womenonly.gr