Στην Γερμανία για επέμβαση ο Εσιέν

1272745

Από κοινού Παναθηναϊκός και Μάικλ Εσιέν αποφάσισαν να ακολουθήσουν τον δρόμο της επεμβατικής θεραπείας. Σε ένα μήνα η επιστροφή του.

Για την Γερμανία θα αναχωρήσει την Δευτέρα ο Μάικλ Εσιέν, προκειμένου να απαλλαγεί μία και καλή από τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούν στους κοιλιακούς και δεν του επιτρέπουν να δώσει το παρών στα παιχνίδια με την Μπριζ.

Στο Μόναχο, ο Γκανέζος μέσος θα υποβληθεί σε μία επεμβατική θεραπεία για την υποτροπή των ενοχλημάτων στους κοιλιακούς, προκειμένου στη συνέχεια να είναι απολύτως έτοιμος και να μπορεί να προσφέρει το 100% των δυνατοτήτων του.

Άλλωστε, όπως χαρακτηριστικά έλεγαν στο «τριφύλλι», πρόκειται για μία μεγάλη επένδυση του συλλόγου που δεν έγινε για έναν μήνα, αλλά για δύο χρόνια. Για αυτό και έλαβαν αυτή την απόφαση, προκειμένου να διασφαλιστεί η παρουσία του.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως όσο «τρομακτική» ακούγεται η λέξη «επέμβαση», η συγκεκριμένη είναι από τις πιο απλές που μπορούν να γίνουν για αυτό το πρόβλημα. Κάτι άλλωστε που επιβεβαιώνει και το γεγονός οτι μία μέρα μετά θα πάρει το αεροπλάνο για την επιστροφή στην Αθήνα.

Ο εκτιμώμενος χρόνος επιστροφής του στην αγωνιστική δράση, είναι ένας μήνας. Κάτι που σημαίνει οτι θα δώσει αγώνα δρόμο για να μπορέσει να είναι στην αποστολή της ρεβάνς των play off είτε του Champions League, αν οι «πράσινοι» περάσουν την Μπριζ, είτε του Europa League…

gazzetta.gr